Galatasaray 2-2 FC Kleve | Hazırlık Maçı | 20:00 | 1 Temmuz | GS TV

Cevap: Galatasaray 2 - 2 FC Kleve | Hazırlık Maçı | 20:00 | 1 Temmuz | GS TV

Maçın özetini izlediğim kadarıyla ilk hazırlık maçı olmasına rağmen fena oynamamışız.Ümitlendirici yani.

Ama forma reklamları berbat ötesi olmuş.İnşallah yeni formalarda adam gibi bir düzenleme yapılır.
düzenleme olmayacak renkdaş o ülker yine üstte olacak kahretsin böyle işi istemiyorum paranızı yeterki çıkarın o ülker yazısını ordan yada aşağıya çekin:mad:

bırakın şimdi maçı o formaların hali ne onu konuşun 3 kuruş için içine ettiler

bırakın şimdi maçı o formaların hali ne onu konuşun 3 kuruş için içine ettiler

10 kere deyip durdun .Nesi var bu kadar beğenmeyecek.Ki ben beğendim en azından beklediğimden çok daha güzel.

Forma berbat zaten gecen seneden beri anlamadıgım ısrarla kırmızı üstüne siyah numara isim baskı bide ülker - türk telekom falan igrenc bir dizayn ama umarım yeni sezon formalarına bir ayar cekerler . Valla kaka'yı alsak bu forma yüzünden forma almamayı bile düsünürüm . Maca gelince gecen seneki hazırlık kampının benzeri bir baslangıc umarım sonu aynı olmaz sezonun. Su takımı ne olursa olsun cok rahat yenmemiz gerek . Macı izlemedim ama umarım serdar milletin övdügü kadar vardır . Bir de kafamda tek soru isareti bu rijkaard carruscayı bir görseydi ya belki ondan biseyler yapabilirdi .

ülker yazısı sence olmuşmu hemde üst tarafa??

Ya arkadaşım ne olacak Galatasaray bu işten çuval dolusu para alıcak haberin var senin?Yapma etme.Galatasaray şuan hisselerinin yüzde bilmem kaçı başkalarının elinde .Bu lekelerden kurtulmalıyız.Bunların için para lazım.Niye bunu anlamıyorsun.

Ya arkadaşım ne olacak Galatasaray bu işten çuval dolusu para alıcak haberin var senin?Yapma etme.Galatasaray şuan hisselerinin yüzde bilmem kaçı başkalarının elinde .Bu lekelerden kurtulmalıyız.Bunların için para lazım.Niye bunu anlamıyorsun.
anlıyorum ama ne biliyim başka birşey yapılabilirdi sonuçta forma bu her maç bakacaz o iğrenç ülker yazısına sence taraftar ilgi gösterecekmi formalara hele de arkasında ülker yazarsa ki yazacak bence hayır:o

Maçın 2. yarısının 10-15 dakikasını izledim,izledigim kadarı ile 4-3-3 oynadık. Gözüme çarpan bazı şeyler ; Alpaslan'ın orta sahada oynaması ve tabiki Serdar Eylik oldu.

Alt yapımızda C.Ronaldo potansiyeli taşıyan bir oyuncu varmışda haberimiz yokmuş :) 15 dk izledigim Serdar gerçekten çok güzel oynadı bu sene umarım onun senesi olur,ayrıca Alpaslan,İniesta'nın oynadıgı mevkide orta sahada güzel oynadı ama Rijkaard umarım onu Forvetin solunda da dener.

anlıyorum ama ne biliyim başka birşey yapılabilirdi sonuçta forma bu her maç bakacaz o iğrenç ülker yazısına sence taraftar ilgi gösterecekmi formalara hele de arkasında ülker yazarsa ki yazacak bence hayır:o

O arma için forma alınır be.Bence aslında dediğin kadar da kötü durmamış .Gözler illaki alışır .Bakma ilk maç diye böyle geldi. Gönül isterdi gerek kalmasın ama ne yapalım.

Böyle uyduruk bir takim karsisinda öyle iyi oynayan birisini görmedim.

Puanlama yok mu?

Bence hic kimse vasat'i gecemedi.

Takim olarak kötü bir performans.

Bence gayette iyi oynadık .Son vuruşlarda eksiğimiz yok değildi ama tecrübe ,deneyim eksikliğinden olacak muhakkak.Zevkli bir maçtı,tempoluydu.Özellikle ikinci yarı.

Aydın hariç hepsi kötüydü bence.

Serdar Eyilik mükemmele yakın oynadı ve Özgürcanı çok beğendim gol atamadılar belki ama hırslı oynadılar...Mustafa sarp da iyiydi, ama Bugun emre çolak tan bekledigim performansı Serdar eyilik gosterdi...

oyuncuların çogu tatil havasından çıkamamış gibiydi, kötü oynadılar ama bu maç bir olçü olmaz...

Geri
Üst Alt