Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Ne hazırlıcaklar renkdas rengi degişmiş dümdüz bi forma işte:D ne yaratıcılık var ne yenilik nede tasarım sanki ellerinde imkan yok anasını satım

Bende biliyorum da kendimi kandirmakla yetiniyorum :D BELKI bi "vay anasini ya" dedirtcek Forma cikarirlar diye hayal kuruyorum :D :lol:

Geçen senenin forma ''nöbeti''ne baktım bu forumda, mor forma çıktığında da böyle komik mesajlar vardı.

Geçen senenin forma ''nöbeti''ne baktım bu forumda, mor forma çıktığında da böyle komik mesajlar vardı.

Komik derken? bide linki verebilirmisin gecen sene arkadasların tasarladıkları formaların arasındada cok güzel formalar vardı bi göz gezdiriyim

Komik derken? bide linki verebilirmisin gecen sene arkadasların tasarladıkları formaların arasındada cok güzel formalar vardı bi göz gezdiriyim

Şöyle : ''Allahım bu ne mor diye renk mi olur ölmek istiyorum''. Yani kendini gidip zincirleyen arkadaş mantıgındaki arkadaslar. Ama forma genelde çok sevildi ve rekor kırdı.

Arayıp bulmuştum ara'ya yazsana :o

Şöyle : ''Allahım bu ne mor diye renk mi olur ölmek istiyorum''. Yani kendini gidip zincirleyen arkadaş mantıgındaki arkadaslar. Ama forma genelde çok sevildi ve rekor kırdı.

Arayıp bulmuştum ara'ya yazsana :o

Tamam halletim zaten gerek kalmadı. Forma cok sevilmesinden degil yıldız transferlerin verdigi gazla takıma destek olsun diye alındı ve öyle rekor kırıldı.

Bence bir alakası yok. Zamanında ne isimler geldi hiçbir rekor kırılmadı, iki Elano'yla Keita'yla olmaz bu iş. Turuncu formayı bile ikiye katladı ki o dönem Kewell ve Baros gelmişti.

Bence bir alakası yok. Zamanında ne isimler geldi hiçbir rekor kırılmadı, iki Elano'yla Keita'yla olmaz bu iş. Turuncu formayı bile ikiye katladı ki o dönem Kewell ve Baros gelmişti.

uefayı aldıgımız dönemle 3-5 oldugumuz dönem kıyaslandıgı zaman seyirci 3-5 oldugumuz zaman daha fazla doluluk oranı buda bilincli seyirciyle alakalı işte formada bu yüzden rekor kırdı tabi dedigim gibi yıldız transferlerin verdigi gazda önemli

Ha bir de inat unsuru var. Diger takım taraftarı laf ettikce insanın mor alıp giyesi geliyor. Bunda da aynı etki olur. Bu arada ocak ayındaki forma Ali Sami Yen özel forması. Bir tür Çubuklu.

Ha bir de inat unsuru var. Diger takım taraftarı laf ettikce insanın mor alıp giyesi geliyor. Bunda da aynı etki olur. Bu arada ocak ayındaki forma Ali Sami Yen özel forması. Bir tür Çubuklu.

Vayy cubuklu baya olmustu giymeyeli eyvallah kaan bilgi icin

B_81c5b43c59d103390e34b108b64c3a22.jpg

Puma yapıyor aga

B_d5885627fc93e7c68e48594aa2772f42.jpg

Morla pembe güzel bi tasarımda hos olabilir aslında:D

29 Temmuz mu?Şaka mı bu yahu?Neyi bekliyorlar açıklasınlar bitsin resmi siteden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt