Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mavi formalar dışında güzel![]()
bir tane daha
![]()
Elini çek bu işlerden Raşhid.![]()
Olm burda kimse forma yapmayı bilmiyorken ben yapıyordum . ![]()
Designer By Enes Sever:yenieek::tiphat:
Agalar mesajlarınız şimdi gördüm.Biraz geç yaptık...
![]()
![]()
![]()
Bu mesajı da biraz geç gördüm.Ama yine de yaptım aga.Aslan figürünü önceden de krem renkle denemiştim.
Bende öyle bişey denedim.Renk çok güzel.
![]()
Agalar mesajlarınız şimdi gördüm.Biraz geç yaptık...
![]()
![]()
![]()
Bu mesajı da biraz geç gördüm.Ama yine de yaptım aga.Aslan figürünü önceden de krem renkle denemiştim.
-
Bende öyle bişey denedim.Renk çok güzel.
![]()
Enes kardeş parası neyse verip diktiricem senin şu formalardan yaa.Yemin ediyorum senin tasarladığın formalardan çıkarsın yönetim yok satar. Mükemmel gerçekten.
bunlar nasıl?
![]()
bunlar nasıl?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beyler, bugün photoshop progamini sonunda bilgisayarimda calistirabildim. Ama bir sorum var, Galatasaray logosunu nereden bulabilirim ?
Beyler, bugün photoshop progamini sonunda bilgisayarimda calistirabildim. Ama bir sorum var, Galatasaray logosunu nereden bulabilirim ?
Sagolun, ama formalarin üzerine koyunca etrafinda beyaz renk var hala. Onlari nasil kaldirabilirim, cünkü render halinde yapilsa tak hemen konulur. O beyazlari kaldiramiyorum, kaldirsam direk bende kapacagim bir logo google'dan, ama iste o gicik beyaz renkleri kaldiramiyorum logonun etrafindan
![]()
Benim attığım logonun arkası şefaf![]()
Sagol Emre abi, son yorumlari okuyup teee asagi scroll yapinca Enes'in logosu kullanmistim, oda seffaf cikmayinca seninkisindede ayni problem olusur zanettimAma oluyor, cok sagol. :bid: Lakin bir sorum daha var, bu arkasi sefaf olan logolari nereden bulabilirim. Mesela baska takimlarin formalarinida tasarlamak istesem, örnegin Türk milli takim ?
bügüne kadar gördüğüm en kötü forma :melek:
bu derece adlandırmak değil de, emeğe saygı çerçevesinde eleştiri yapabilirsin... ama "bugüne kadar gördüğüm en kötü forma" tabiri pek hoş kaçmadı benim için... senin de bazı yerlerde yaptığın formaları görüyorum önce kendince onları değerlendir, sonra "gördüğün en kötü forma" hangisiyse ona göre yorum yapabilirsin... sonuçta kimseye bir formayı "zorla beğenin" demiyoruz... beğenmemiş olabilirsin, ona göre beğenmediğin yönlerini de yazabilirsin... ama sorarlar adama "neye göre en kötü forma" diye? değil mi sayın selim birlik?
bu derece adlandırmak değil de, emeğe saygı çerçevesinde eleştiri yapabilirsin... ama "bugüne kadar gördüğüm en kötü forma" tabiri pek hoş kaçmadı benim için... senin de bazı yerlerde yaptığın formaları görüyorum önce kendince onları değerlendir, sonra "gördüğün en kötü forma" hangisiyse ona göre yorum yapabilirsin... sonuçta kimseye bir formayı "zorla beğenin" demiyoruz... beğenmemiş olabilirsin, ona göre beğenmediğin yönlerini de yazabilirsin... ama sorarlar adama "neye göre en kötü forma" diye? değil mi sayın selim birlik?