Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Mavi formalar dışında güzel:)

bir tane daha

gs08062010beyaz.png

Yalniz Türk Telekom reklami abartili sekilde cok cok asagida, biraz üst kisma ceksen diyorum :)

Agalar mesajlarınız şimdi gördüm.Biraz geç yaptık...

10d8r3d.png

2njhesz.png

i3dzq1.png

Bu mesajı da biraz geç gördüm.Ama yine de yaptım aga.Aslan figürünü önceden de krem renkle denemiştim.

Bende öyle bişey denedim.Renk çok güzel.

2z5lmib.png

Enes kardeş parası neyse verip diktiricem senin şu formalardan yaa.:D Yemin ediyorum senin tasarladığın formalardan çıkarsın yönetim yok satar. Mükemmel gerçekten.

Agalar mesajlarınız şimdi gördüm.Biraz geç yaptık...

10d8r3d.png

2njhesz.png

i3dzq1.png

Bu mesajı da biraz geç gördüm.Ama yine de yaptım aga.Aslan figürünü önceden de krem renkle denemiştim.

-

Bende öyle bişey denedim.Renk çok güzel.

2z5lmib.png

fena deil bunlar

Beyler, bugün photoshop progamini sonunda bilgisayarimda calistirabildim. Ama bir sorum var, Galatasaray logosunu nereden bulabilirim ?

Sagolun :D, ama formalarin üzerine koyunca etrafinda beyaz renk var hala. Onlari nasil kaldirabilirim, cünkü render halinde yapilsa tak hemen konulur. O beyazlari kaldiramiyorum, kaldirsam direk bende kapacagim bir logo google'dan, ama iste o gicik beyaz renkleri kaldiramiyorum logonun etrafindan :o

Sagolun :D, ama formalarin üzerine koyunca etrafinda beyaz renk var hala. Onlari nasil kaldirabilirim, cünkü render halinde yapilsa tak hemen konulur. O beyazlari kaldiramiyorum, kaldirsam direk bende kapacagim bir logo google'dan, ama iste o gicik beyaz renkleri kaldiramiyorum logonun etrafindan :o

Benim attığım logonun arkası şefaf:o

Benim attığım logonun arkası şefaf:o

Sagol Emre abi, son yorumlari okuyup teee asagi scroll yapinca Enes'in logosu kullanmistim, oda seffaf cikmayinca seninkisindede ayni problem olusur zanettim :D Ama oluyor, cok sagol. :bid: Lakin bir sorum daha var, bu arkasi sefaf olan logolari nereden bulabilirim. Mesela baska takimlarin formalarinida tasarlamak istesem, örnegin Türk milli takim ?

Sagol Emre abi, son yorumlari okuyup teee asagi scroll yapinca Enes'in logosu kullanmistim, oda seffaf cikmayinca seninkisindede ayni problem olusur zanettim :D Ama oluyor, cok sagol. :bid: Lakin bir sorum daha var, bu arkasi sefaf olan logolari nereden bulabilirim. Mesela baska takimlarin formalarinida tasarlamak istesem, örnegin Türk milli takim ?

İnternette böyle logolar .png uzantılı olur genellikle..Ararken .png olarak arat belki bulabilirsin:)

bügüne kadar gördüğüm en kötü forma :melek:

bu derece adlandırmak değil de, emeğe saygı çerçevesinde eleştiri yapabilirsin... ama "bugüne kadar gördüğüm en kötü forma" tabiri pek hoş kaçmadı benim için... senin de bazı yerlerde yaptığın formaları görüyorum önce kendince onları değerlendir, sonra "gördüğün en kötü forma" hangisiyse ona göre yorum yapabilirsin... sonuçta kimseye bir formayı "zorla beğenin" demiyoruz... beğenmemiş olabilirsin, ona göre beğenmediğin yönlerini de yazabilirsin... ama sorarlar adama "neye göre en kötü forma" diye? değil mi sayın selim birlik?

bu derece adlandırmak değil de, emeğe saygı çerçevesinde eleştiri yapabilirsin... ama "bugüne kadar gördüğüm en kötü forma" tabiri pek hoş kaçmadı benim için... senin de bazı yerlerde yaptığın formaları görüyorum önce kendince onları değerlendir, sonra "gördüğün en kötü forma" hangisiyse ona göre yorum yapabilirsin... sonuçta kimseye bir formayı "zorla beğenin" demiyoruz... beğenmemiş olabilirsin, ona göre beğenmediğin yönlerini de yazabilirsin... ama sorarlar adama "neye göre en kötü forma" diye? değil mi sayın selim birlik?

turkuaz kırmızı sarı beyaz gibi bir sürü rengi tek formaya koyman kötü yapmış

o yaptığın içten çıkan çizgiler ilginç bi düşünce ve sarı ya da kırmızı olanlara yakışmış

ama turkuaz-siyah turkuaz-beyaz gibi renklere bir de sarı kırmızıyı eklersen garip bir forma olur o şekilde...

amaç ses getirmekse başka tabi durum...

Cidden kötü görünüyor renkdaş, dünyanın en uyumsuz renklerini bir formada birleştirmişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt