Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Celtic-2011-2012-kits-6-e1306437804890.jpg

Celtic elit kategorisinde ..

261719_189346774457359_146595108732526_456421_1194921_n.jpg

İŞTE Parçalıdan bir görüntü..

Şimdi düşündüm de aklıma şöyle bi şey geldi.Sanki formayı Arda ya tersini çevirerek giydirmişler gibi geldi bana.Böyle yapıp taraftarı şaşırtmak istiyor olabilirler.Neden formalar çıkmadan önce resmini oraya koysunlar ki??

Fazla mı pollyanna cı oldu??:D

Hasan dediğin şey olabilir,mantıklı geldi.Neyse artık bekleyip görücez.İnşallah güzel olur formalar.

Şimdi düşündüm de aklıma şöyle bi şey geldi.Sanki formayı Arda ya tersini çevirerek giydirmişler gibi geldi bana.Böyle yapıp taraftarı şaşırtmak istiyor olabilirler.Neden formalar çıkmadan önce resmini oraya koysunlar ki??

aynen :D

Resimdeki formada nike işareti de yok dikkat ettiyseniz.O bence temsili bir resim olabilir gerçek formayı ancak lansmanda göreceğiz bence.

[video=youtube;8H39nhvhJ_E]https://www.youtube.com/watch?v=8H39nhvhJ_E[/video]

Video'daki formaya benzer bir tasarım düşünülebilir aslında, koyu kırmızı takıma baya yakışıyordu bence. Bir de siyah formaları özledik, yeni sezonda yaparlar umarım.

[video=youtube;8H39nhvhJ_E]https://www.youtube.com/watch?v=8H39nhvhJ_E[/video]

Video'daki formaya benzer bir tasarım düşünülebilir aslında, koyu kırmızı takıma baya yakışıyordu bence. Bir de siyah formaları özledik, yeni sezonda yaparlar umarım.

Videoda forma mı var ben niye göremiyorum??

Sadece kare kare pixeller var.:asd:

Şaka bi yana güzel forma gerçekten.;)

hayir armada düz. ters giyilmemiş forma.

Lakin baktıgımızda renkler ters. Ama omuz renkleri doğruydu geçen parçalıda bu parçalıda oda yanlış olmuş.

Tamamen yanlış parçalı yani

10827.png

Ya parçalıyı ters yaptınız tamam onu da geçtik ama bu sarının rengi ne lan böyle??

Galatasaray ın sarısı limon renginde değildir turuncuya çalar bunu öğrenmeden formam mı yapılır?

Adnan Polat ne beceriksizsin Galatasaray'ın renklerini bile bilmiyorsun parçalının dizaynını bile bilmiyorsun ortada Galatasaraylıyım diye dolanıyorsun tiksiniyorum senden.

nike in sitesinde klup formalarına tıklayın biz yokuz 5 6 takım var malesef

Güvendigimiz daglara kar yagdi. Içimden bildigim tüm hakaretleri yapiyorum Nike'a. 2008 yilinin katalog ürünü. Trabzon'un geç yil giydigi formayi bize parçali diye kakaladilar. Sari-Kirmizi degil, Kirmizi-Sari, Yaka tek renk. Muhtemelen arkasi parçali degil. Geçmis olsun, bir bardak su içelim.

Arkadaşlar Nike-GS Store açılacak denmişti yanlış hatırlamıyorsam bu adamlar katalog forması satmak için mi Store açıyorlar?

Arkadaşlar Nike-GS Store açılacak denmişti yanlış hatırlamıyorsam bu adamlar katalog forması satmak için mi Store açıyorlar?
Nike Europe formaları bize gelecek renkdaş transfer muhabbetinde olduğu gibi millet birşeyleri olmuş gibi gösterip isyan etmenin peşinde paçavradan da yapsalar ben alıcam o formayı en çok bugünde desteğe ihtiyacı var takımın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt