Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 1.148
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri
Celtic elit kategorisinde ..
Celtic elit kategorisinde ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
İŞTE Parçalıdan bir görüntü..
![]()
İŞTE Parçalıdan bir görüntü..
aynenŞimdi düşündüm de aklıma şöyle bi şey geldi.Sanki formayı Arda ya tersini çevirerek giydirmişler gibi geldi bana.Böyle yapıp taraftarı şaşırtmak istiyor olabilirler.Neden formalar çıkmadan önce resmini oraya koysunlar ki??
Fazla mı pollyanna cı oldu??![]()
forma ile ilgili bana da saçma geliyoPollyannacı oldu ya mı aynen dedin yoksa forma hakkında söylediğim şeye mi??![]()
[video=youtube;8H39nhvhJ_E]https://www.youtube.com/watch?v=8H39nhvhJ_E[/video]
Video'daki formaya benzer bir tasarım düşünülebilir aslında, koyu kırmızı takıma baya yakışıyordu bence. Bir de siyah formaları özledik, yeni sezonda yaparlar umarım.

Şimdi düşündüm de aklıma şöyle bi şey geldi.Sanki formayı Arda ya tersini çevirerek giydirmişler gibi geldi bana.Böyle yapıp taraftarı şaşırtmak istiyor olabilirler.Neden formalar çıkmadan önce resmini oraya koysunlar ki??
Fazla mı pollyanna cı oldu??![]()
bence çok güzel forma bir tek renklerin yeri farklı GS Store da çıkarılan efsane Metin Oktay parçalısın aynısı bence yaka tasarımı rengi filan.Ben beğendim.
Nike Europe formaları bize gelecek renkdaş transfer muhabbetinde olduğu gibi millet birşeyleri olmuş gibi gösterip isyan etmenin peşinde paçavradan da yapsalar ben alıcam o formayı en çok bugünde desteğe ihtiyacı var takımın.Arkadaşlar Nike-GS Store açılacak denmişti yanlış hatırlamıyorsam bu adamlar katalog forması satmak için mi Store açıyorlar?