Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

elit kategorisi denilen olgu nedir ? tam olarak anlayamadım açıkçası .

sanırım anladığım tek nokta , sıradan takımlara standart dizaynı uygulayıp , o takımın renkleri neyse o şekilde forma üretmek .

ama gs a bunu yapacaklarını sanmıyorum .

elit kategori derken de ,

1-avrupa da " elit sınıfına dahil olan" takımlara üretilen yine tek tip ama o takımlara özel olarak dizayn edilmiş formalar mı demek oluyor ?

yoksa ,

2-taraftar potansiyeli yüksek olan takımlara , her bir takım için özel dizaynlar tasarlayıp o şekilde mi forma üretmek oluyor ?

Elit kategori Barça- Manu gibi takımların formaları mesela o takıma özel yapılıyor sadece tasarımcılar bir sene boyunca sadece o takıma yapılacak tasarımlara uğraşıyorlar. Katalog formalarıda hazır kalıplara takımın renkleri uygulanıyor taraftar potansiyeline göre seçiliyordur sanırım bu Celtic'de elit kategoride

elit kategorisi denilen olgu nedir ? tam olarak anlayamadım açıkçası .

sanırım anladığım tek nokta , sıradan takımlara standart dizaynı uygulayıp , o takımın renkleri neyse o şekilde forma üretmek .

ama gs a bunu yapacaklarını sanmıyorum .

elit kategori derken de ,

1-avrupa da " elit sınıfına dahil olan" takımlara üretilen yine tek tip ama o takımlara özel olarak dizayn edilmiş formalar mı demek oluyor ?

yoksa ,

2-taraftar potansiyeli yüksek olan takımlara , her bir takım için özel dizaynlar tasarlayıp o şekilde mi forma üretmek oluyor ?

kaatog formalarını giydirmedikleri özel tasarım formaları yaptıkları takımlar elit katagorisi oluyor

Bu özel tasarım olayıda doğru değil mesela.Nike'ın yeni dizaynlarını önce bu elit diye geçen aslında tarihleri ve taraftar potaniyelleri olan takımlara veriyor.Mesela özel tasarım diye dediğiniz formalardan tırtıklı çizgi deseni geçen sezon bu takımların uygun olanlarında kullanıldı.Geçen seneki Juventus ve Inter'in home formalarıda aynı kalıptaydı.Yani öyle genel olarak her takıma ayrı bir dizayn söz konusu değil.Diğer yandan dizayn olarak katalog denilenlerin tabiki üstünler.Ama teknoloji olarak yanılmıyorsam aynılar.Bakalım biz hangisindeyiz bunu Pazar günü öğreneceğiz.Ama en kötü nike bile adidas formalarımızdan daha iyi duracaktır benim görüşüme göre.

4lrh2f.jpg

Şu son paylaştığım formanın yakından uzağından geçen bir tasarım olsa bile kabulümüz

Tasarımı bir forumda görmüştüm ama inanın şuan hatırlamıyorum. Kusura bakmasın sahibi

ya bakıyorum taraftar sitelerine her sene 10 numara tasarımlar yapıyor arkadaslarımız ama gel gelelim firmaların gerçekten baştan savma tasarımlarıyla uyutuluyoruz bence yönetimin yapması gereken bir site kurmalı insanların taraftarların tasarımlarını yükleyebilicegi formalarımızı bizler oyluyarak seçelim sonuç olarak o formaları alıcak kişiler bizleriz

ya bakıyorum taraftar sitelerine her sene 10 numara tasarımlar yapıyor arkadaslarımız ama gel gelelim firmaların gerçekten baştan savma tasarımlarıyla uyutuluyoruz bence yönetimin yapması gereken bir site kurmalı insanların taraftarların tasarımlarını yükleyebilicegi formalarımızı bizler oyluyarak seçelim sonuç olarak o formaları alıcak kişiler bizleriz

Mantıklı Bir Öneri Böyle Olmasını Herkes İstiyor... Ama Tarafatara Tasarlatmazlar.. Şöyle Olaiblir Nike Tasarlar Oraya Koyarlar Parçalı Şu Olsun - 2. Forma Şu Olsun - 3.Forma Şu Olsun - Kaleci Forması Şu Olsun Tipinden Anket Yapılabilir..

o degilde fenerin forlmalari gördünz mü süper komik

Mantıklı Bir Öneri Böyle Olmasını Herkes İstiyor... Ama Tarafatara Tasarlatmazlar.. Şöyle Olaiblir Nike Tasarlar Oraya Koyarlar Parçalı Şu Olsun - 2. Forma Şu Olsun - 3.Forma Şu Olsun - Kaleci Forması Şu Olsun Tipinden Anket Yapılabilir..

birde ülkemizde bazı tehlikeler var anket sabote etmek gibi :D oylatırlar gider bütün fenerbahçeli beşiktaşlı taraftarlar en dandikleri oylar falan ama ne bileyim bu işin herşeye ragmen bu şekilde olması gerektigini düşünüyorum

gsstoreye formalar gelmedi mi ya?.hiç kimse bi fotoğraf cekmedimi.yada yetkili biri cıkıp nası bişe onuda demiyo.

o degilde fenerin forlmalari gördünz mü süper komik

klasik çubuklu zaten külttür güzel sarı idare eder ama o acık maviyle hele altın zırh forma yok mu berbat ötesi olmuş son senelerde fenerbahçe forma konusunda başarılıydı ama bu sene hiç olmamış

klasik çubuklu zaten külttür güzel sarı idare eder ama o acık maviyle hele altın zırh forma yok mu berbat ötesi olmuş son senelerde fenerbahçe forma konusunda başarılıydı ama bu sene hiç olmamış

altin zirhinin rengi bana seyin(bok) rengini andiriyor :D :D

Konunun adı Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri, hatırlatmakta fayda var sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt