Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

yeni formalar böyleymis:

parcaliforma.jpg

siyahforma.jpg

sariforma.jpg

Ben formalari kendi gözlerimle görene kadar inanmiyorum biseye artik. Bunlar da yalan cikarsa sasirmayin derim.

Pehhh:sad007:

FC Porto elit kategorisindeydi degil mi?

porto.png

Bu da mı gol değil be hani elit kategorisindeydik arkadaş

Bakalım bekleyelim çıksın bi formlar.Belki kumaşı ve detayları kalitelidir formaların.O zaman gayet istediğim gibi kaliteli formalara sahip oluruz.Ama salla paça yaparlarsa, pazar malı formalar gibi forma giyeceğiz demektir bu yıl.

Formalar çıkana kadar hiçbirşeye inanmamak lazım.Şok oldum bildiğin.Birkere'de tam parçalı yapın arkadaş !

Formaların böyle olmayacağını umuyorum ama bir arkadaşımın hatırlattığı gibi Adnan Polat'ın Serhat Ulueren'e verdiği röportajda önümüzdeki sezon formalarını biz seçtik açıklaması kafamı karıştırdı.

Yani Adnan Polat son bir "elit" kazık ta atmış olabilir bize bu konuda. Fakat en güzeli bekleyip göreceğiz.

Eğer bu gösterilenler olursa, ki inşallah olmaz, ciddi anlamda tepki olabilir.

Ve kimse kusura bakmasın bu formalara 100 lira vereceğime giderim Metin Oktay forması alırım daha iyi.

haydaa abi nasıl olur?acayip detaylar verilmişti.bizim takım stadda kampa gitmeden önce tanıtım filmi falan çekmiş.ordan bi bilgi falan alınamamış mı?saygıdeger gazeteciler başka zaman olsa iğne deliginden girerler her yere..

Şimdi ne kadar küfür etsen az ya bu ne be o kadar heyecan yapmıştım çıkış tarihini bekliyodum ulan adnan giderayak yine rezil ettin bizi Allah seni bildiği gibi yapsın.Şu an o kadar büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ki acayip sinirliyim haksızlık bu yapılan ya.Seçtiğin formayı da seni de.......Ters parçalı yapmışlar yine beceriksizler sizi.:mad:

Formaları Adnan Polat seçmişse geçmiş olsun.

Ben her sene forma alabilen birisi değilim genelde kulübe tişört,atkı vs gibi şeylerle destek olurum.Bu sene bi forma alıyım demiştim hazır Nike'a geçtik ne güzel elit kategorideyiz kaliteli bi forma almış olurum almışken diye çok seviniyodum ama bu haber beni resmen bitirdi.Şimdi seneye elit kategoride olcaz diyolar o zaman mı alsam acaba forma hani almışken kaliteli alıyım diye.Yoksa bu sene mi alsam hem dizayn açısından hem de kalite açısından kötü olan formalardan kararsız kaldım.

O Adnan Polat ne kadar iğrenç bi insan nefret ediyorum ondan seçtiğin formaları al bişey yap beceriksiz.Adidas ın o iğrenç formalarından farkı olmucaksa ne diye o kadar tazminat ödeyipte Nike a geçersin anlamıyorum ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt