Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

Bu tasarımı yapan kişi şunu da yapmış :

36uyv.png

Omuzlardaki detaylar şeffaf, logomuz Türk bayraklı olsun, sarı - kırmızı yer değiştirsin ve forma yok satsın.

diğeri daha güzel bence

inter gibi de yapabiliriz

Inter-Home-Shirt-10-11.jpg

Eski maçları izliyordum az öncede aklıma bişey takıldı geçen gün burada bir arkadas çubuklu formayı 1. forma yapmak angutluktur falan demişti örnek olarakta aleks lefter forması gibi bişey koymuştu.

Ben yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorumda bundan eminim 90ların son ve en önemli bölümeri ile beraber 2000lerin başlarını devamlı çubuklu forma ile oynarak geçirdik.Tamam parçalı bizim için çok önemli onunla daha bir başkayız ama çubuklunun önemide ve onunla yaşadığımız başarılarda enaz parçalı kadar belkde parçalıdan daha fazla.

Ben çubuklunun fenerle özdeşlemiş olmasını onlargiyiyor diye bizim giymememizi pek akıl karı bulmuyorum 2005 de nezaman biz gerçek renklere döndük ondan sonra fener tarafındanda bir çubuklu rüzgarı esti işte lefter forması diye efsaneleştirdiler kendilerince.2005 e kadar yakın dönemde doğru düzgün işte bu diyebileceğimiz bir parçalımız yoktu bile en son Tugay Prag'a attığı golde hatırlıyorum okadar sağlam bir parçalı onun dışında uzun seneler olmadı hiç çubuklu ile gittik uzun seneler.

Yukarıdaki beyaz yakalı parçalının yanı sıra Arena için hazırlanan çubuklu formanın hazır tadı damağımızda kalmışken birde çubuklu çıksın isterim bu yıl çubukluda öyle sadece fenere falan ait değil açın 2 takımında tarihine bakın hangisi en önemli başarılarını çubuklu ile almış.Yalan ve dolanlarla bunuda kapattılar işte.

O sezon cogunlukla giydigimiz formalarin hepsi iyiydi. Duz sari forma, desenli kirmizi forma, parcali..

GALATASARAY FORMALARI: 1993-1994 Sezonu Formaları

Buda kesinlikle dusunulebilir.

5971612775_3a565d450a_z.jpg

O sezon cogunlukla giydigimiz formalarin hepsi iyiydi. Duz sari forma, desenli kirmizi forma, parcali..

GALATASARAY FORMALARI: 1993-1994 Sezonu Formaları

Buda kesinlikle dusunulebilir.

5971612775_3a565d450a_z.jpg

Aynen abi doğru düzgün bir çubuklu forma yapılırsa çokda güzel olur kimseye ait falan değil sonuçta.Hatırlarım çok uzun bir dönem uğurlu geldiği konuşuldu bu formanın.Sonra herkes gereksiz bir tribe girdi neredeyse ortadan kayboldu çubuklu.

Osman 107 yılda sadece 4 kere çubuklu forma giymişiz ( iç saha forması olarak ) sen çoğunlukla çubuklu giydik falan demişsin anlamadım orasını

107 yıldır giydiğimiz formaların ana kalıpları böyle işte kronolojik olarak

529px-GalatasarayKitHistory10.png

uğurlu forma olayını da ilk defa duydum çubuklu giyip de gayet rezil sezonlar yaşadığımız örnekler de var uğurlu forma mı olurmuş ya

Osman 107 yılda sadece 4 kere çubuklu forma giymişiz ( iç saha forması olarak ) sen çoğunlukla çubuklu giydik falan demişsin anlamadım orasını

107 yıldır giydiğimiz formaların ana kalıpları böyle işte kronolojik olarak

529px-GalatasarayKitHistory10.png

2009-2011'i görünce aklima direk Mustafa Sarp geldi.

Sanki kafasi vardi üstünde o derece, sacma ama öyle oldu bilmiyorum.

Ya ne çubuklusu allah aşkına hiç yakışmıyor bize olacaksa 3 çizgili olsun geçen seneki gibi.

Edit:En iyisi hiç bulaşmamak.

çubukluya karşıyım.parçalı bizim ruhumuz,tarihimiz.alternatif renklere de karşıyım.parçalı,beyaz,siyah,kırmızı olmalı formalarımız.

uğurlu forma olayını da ilk defa duydum çubuklu giyip de gayet rezil sezonlar yaşadığımız örnekler de var uğurlu forma mı olurmuş ya

Hacım ilk yazdığımı okursan tarih,dönem verdim zaten başarılı yıllar dediğimiz yılların büyük bölümünde çubuklu forma vardı.Şimdi adını vermeyeceğim bir maça kadarda çubuklu forma uğurlu forma olarak lanse ediliyordu.Daha sonra kayboldu gitti.

Yahu uğurlu diyorsam bu kulüp içinde değil basın üzreinde öyle konusuluyordu,taraftarlar arasında falan işte Galatasaray'a çubuklu forma çok uğurlu geliyor bilmem kaç maç kazandı şöyledir böyledir diye geyikler.Onun dışında Milan,Leeds,Real Madrid vsvs maçlarında hep bu forma vardı.Yoksa 100 yıldır bu formayı giyiyoruz demedim kaldıki aynı sekılde fenerde 100 yıldır bu formayı giymiyor.Ben bu formanın olduğu gibi fenere mal edilmesine karsıyım.

Edit.Hacım resimde verdiğin formalar o yılki 1. formalar yoksa onca yıl bu 1.formalar dışında yıl içinde çubukluyuda giydiğimiz oldu.

Hacım ilk yazdığımı okursan tarih,dönem verdim zaten başarılı yıllar dediğimiz yılların büyük bölümünde çubuklu forma vardı.Şimdi adını vermeyeceğim bir maça kadarda çubuklu forma uğurlu forma olarak lanse ediliyordu.Daha sonra kayboldu gitti.

Yahu uğurlu diyorsam bu kulüp içinde değil basın üzreinde öyle konusuluyordu,taraftarlar arasında falan işte Galatasaray'a çubuklu forma çok uğurlu geliyor bilmem kaç maç kazandı şöyledir böyledir diye geyikler.Onun dışında Milan,Leeds,Real Madrid maçlarında hep bu forma vardı.Yoksa 100 yıldır bu formayı giyiyoruz demedim kaldıki aynı sekılde fenerde 100 yıldır bu formayı giymiyor.Ben bu formanın olduğu gibi fenere mal edilmesine karsıyım.

ona bakarsan beyaz forma daha uğurlu öyle birşey varsa :D UEFA finali, 1989 CL yarı finali falan beyaz forma vardı genelde

İlyas'ın formayı görünce bu geldi aklıma Adnan Polat biraz daha kalsaydı böyle bir formamız olurdu

images

ona bakarsan beyaz forma daha uğurlu öyle birşey varsa :D UEFA finali, 1989 CL yarı finali falan beyaz forma vardı genelde

Yok benim anlatmak istediğim daha farklı bişey.Çubuklu formanın olduğu gibi onlara mal edilmesini anlayamıyorum.Onlar giyiyor ancak onlar giyer denmesine karşıyım.Güzel bir çubuklu yapılırsa çokda güzel olur diyorum.

Geri
Üst Alt