Galatasaray, Abdou Harroui İçin Görüşmelere Başladı İddiası

Harroui gelse de orta sahaya 1 transfer daha yapalım
Haberlere göre elden çıkarılacak futbolcu sayısı artıyor, ek yerli takviyeler de gelecektir

Harroui koridor oyuncusu bize sanki savunma önü oynayabilecek gerektiğinde Taylan'ı dinlendirebilecek bir oyuncu lazım gibi. Çünkü koridora Emre Kılınç, Feghouli, Morutan koyabiliriz ama savunma önüne adamımız yok.

Harroui koridor oyuncusu bize sanki savunma önü oynayabilecek gerektiğinde Taylan'ı dinlendirebilecek bir oyuncu lazım gibi. Çünkü koridora Emre Kılınç, Feghouli, Morutan koyabiliriz ama savunma önüne adamımız yok.
Hocam adam top çalma istatistikleri çok iyi kondisyon nasıl bilemiyorum ama Taylan yokken gayette orayı götürebilecek kalitede biri gibi geldi bana

@Umut Gül renkdaş. Ajax'a 4 - 2 yenildikleri maçın geniş highlights ını bulabildim. Bu maçta Ajax tek kale gibi oynamış.

Bu maça göre defansif yönü yok değil ama Gedson seviyesinde değil malesef. Daha çok alan savunması yaptı birebire pek girmedi. Bu yönüyle Taylan kadar bile savunmacılık göremedim. 6 numarada oynarsa kesicilik konusunda yeterli olmayabilir defans yönünü yapamayabilir. Bu konuda emin değilim sonuçta bir maçlık bir izlenim bu. Bu maçta 8 gibi oynamış sanki ama 6 görülüyor çözemedim.

Yalnız çok farklı bir hücum gücü var hatta hücumda belki Gedson'dan bile önde olabilir. Takımın pozisyonlarının yarısında Harroui var. Kaleyi bulan 5 şuttan ikisini uzaktan o çekmiş. İki adette asistin asisti var. Defans arkasına top atıp adam kaçırdı bu pozisyonda çok iyiydi. Top ayağına yakışıyor ve oturuyorda. Biraz topla oynamayı seviyor gibi.

Özet olarak bu maçta Gedson kadar defans yapamadığı fakat hücum olarak Gedson'un hiçte gerisinde olmadığını düşündürdü.

Bulabilirsem bir de kazandıkları bir maçı full izleyip yazacağım.
Gedson o kadar defansif guclu bir oyuncumuydu ben mi bisey kacirdim rengo

o babalık ile uğraşıyor. Sence harakiri umrunda mıdır?

Benim ilgi alanim şuan Feyenoord ve Feyenoord PAF takımı. Sparta'nin stadi bana 20 dakika mesafede olmasina ragmen adamlari takip yönünden biraz zayıfım. Ha 2 hafta once Sparta stadının önünde hanıma direksiyon dersi vermisligim vardır @Hakan Duz

Gedson o kadar defansif guclu bir oyuncumuydu ben mi bisey kacirdim rengo
Burada bir arkadaş Harroui için defansı zayıf diyordu bende acaba öyle mi diye baktmıştım. O sebeble rakibin güçlü olduğu, yenildikleri bir maçı seçtim.

Haklısın, Gedson hem defansı hem ofansı yapabiliyor diye ordan yola çıktım. Tabiki defans oyuncusu değil. Ama Harroui o maç için Gedson'dan daha atak göründü.

Eğer biz Gedson'un atak yönünü göze alarak Gedson'u istiyorsak şunu söyleyebilirim Harroui'nin atak yönü ondan hiçte aşağı değil. Eğer konu ataksa o vakit Harroui alınsın derim.

Bu oyuncu gelsin iyi de Taylan-Berkan ile koca sezon korkutuyor beni ki çok bariz eksiklikleri var. 6 numara olarak hoca Taylan’ı düşünüyor bence transferden daha önemli bir detay.

Geri
Üst Alt