Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.495
- 106.106
- 4.738
soyle hesabin kilidini kaldirsin ya 1 ay oldu istek attaliBenim yorumu alintilamis, 2 sene sonra heykelini dikersiniz diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soyle hesabin kilidini kaldirsin ya 1 ay oldu istek attaliBenim yorumu alintilamis, 2 sene sonra heykelini dikersiniz diyor.
Kim bos topcu mubosun teki
Sana karşı sert tavırlar içinde.
Hocam adam top çalma istatistikleri çok iyi kondisyon nasıl bilemiyorum ama Taylan yokken gayette orayı götürebilecek kalitede biri gibi geldi banaHarroui koridor oyuncusu bize sanki savunma önü oynayabilecek gerektiğinde Taylan'ı dinlendirebilecek bir oyuncu lazım gibi. Çünkü koridora Emre Kılınç, Feghouli, Morutan koyabiliriz ama savunma önüne adamımız yok.
Bir maçını izleyen var mı, var mı dediniz, tuttuk maçını izledik yorum yaptık. Bir like bile almadı ya ona yanarım.
Gedson o kadar defansif guclu bir oyuncumuydu ben mi bisey kacirdim rengo@Umut Gül renkdaş. Ajax'a 4 - 2 yenildikleri maçın geniş highlights ını bulabildim. Bu maçta Ajax tek kale gibi oynamış.
Bu maça göre defansif yönü yok değil ama Gedson seviyesinde değil malesef. Daha çok alan savunması yaptı birebire pek girmedi. Bu yönüyle Taylan kadar bile savunmacılık göremedim. 6 numarada oynarsa kesicilik konusunda yeterli olmayabilir defans yönünü yapamayabilir. Bu konuda emin değilim sonuçta bir maçlık bir izlenim bu. Bu maçta 8 gibi oynamış sanki ama 6 görülüyor çözemedim.
Yalnız çok farklı bir hücum gücü var hatta hücumda belki Gedson'dan bile önde olabilir. Takımın pozisyonlarının yarısında Harroui var. Kaleyi bulan 5 şuttan ikisini uzaktan o çekmiş. İki adette asistin asisti var. Defans arkasına top atıp adam kaçırdı bu pozisyonda çok iyiydi. Top ayağına yakışıyor ve oturuyorda. Biraz topla oynamayı seviyor gibi.
Özet olarak bu maçta Gedson kadar defans yapamadığı fakat hücum olarak Gedson'un hiçte gerisinde olmadığını düşündürdü.
Bulabilirsem bir de kazandıkları bir maçı full izleyip yazacağım.
o babalık ile uğraşıyor. Sence harakiri umrunda mıdır?
Burada bir arkadaş Harroui için defansı zayıf diyordu bende acaba öyle mi diye baktmıştım. O sebeble rakibin güçlü olduğu, yenildikleri bir maçı seçtim.Gedson o kadar defansif guclu bir oyuncumuydu ben mi bisey kacirdim rengo
Begendin miBir maçını izleyen var mı, var mı dediniz, tuttuk maçını izledik yorum yaptık. Bir like bile almadı ya ona yanarım.
Heis sen hangi şehirdesin hollanddaRotterdam-West'ten Istanbul'a yolculuk hikayesi he
EvetBegendin mi
Heis sen hangi şehirdesin hollandda