Dostlarım, bu oyuncu iyi mi?
Ben izlemedim

Skoru alınca ömer yerine aytac girsin isterim. Sertlik katar mevlütü ortasahadan kaleye kadar mıy mıy takip etmez en azından efendi gibi orta sahada çift dalıp kırmızısını yer. Ara ara kornerlerde kafa golü atabilir iyi yükseliyor toplara.
Onun dışında yapabilecekleri kısıtlı bir oyuncu ayağı epey kötü.

Guzel bir alternatif aslında , bize 11 icin daha extra bir güç lazım

Şu adamı isminin çıkması bile bizim ne kadar rezil yönetildiğimizin göstergesidir.
Bizden hiçbir halt olmaz.
Galatasatay markasına daha fazla zarar vermemeleri için bu başkan ve yöneticilerin defolması lazım.Ayrıca Bu Galatasaray markasınada katkısı en çok olan hocada kredisini nasıl tüketiyor acı bir şekilde izliyoruzz.Yazıklar olsun.

sokiyim böyle listeye bundan menfaat edenlere
-olursa

Galatasaray, Aytaç Kara ile anlaştı
Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kasımpaşalı Aytaç Kara ile el sıkıştı. Oyuncu, devre arasında bonservisini eline alarak sarı-kırmızılılara imza atacak.

1609171198802.png

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi.

ANLAŞMA 2.5 YILLIK
Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ile 2.5 yıllığına anlaştı.
Sezon sonunda İstanbul ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Aytaç'ın, devre arasında takımdan ayrılmak için Paşa yönetimiyle el sıkıştığı öğrenildi.(haber merkezi)

Jimi bundan iyi
Gittiği her takımda sorun çıkaran bir herif

şerefsiz haysiyetsiz metanetsiz kalitesiz kifayetsiz hak yiyen vizyonsuz namussuz bir iddia

Orta sahaya Adem Büyük etkisi yapar. Burun kıvırmayacağım bir transfer açıkçası. Hele hele bonservissiz. Milyon eurolar döktüğümüz adamların hali de ortada.

Geri
Üst Alt