Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

O kadar sene (çoğunlukla) başarılı şekilde hizmet etti.
Keşke iş buralara gelmeden veda etseydi ve hak ettiği şekilde uğurlansaydı.
Ancak bizde maalesef koltuğu ve makamı zamanı gelince bırakma kültürü yok.
Bu şekilde hem kendine hem te kulübe daha çok zarar verdi.

Güzel günler ufukta.....

Burak Elmas'ın iyi bir teknik ekip getireceğine yürekten inanıyorum. Fatih Terim'i pat diye gönderebilmekte başlı başına büyük bir başarıdır. Şimdi kurumsal bir teknik direktör lazım. Bu gençleri geliştirecek bir Alman teknik direktör ve ekibini bekliyoruz.

Hocanın pas futbolu topla hükmetme anlayışı süper Lig’de elinde patladı

Yani çok basit bir şablona sahip Türk futbolu topu geri kazan hızlı hücum et rakibi eksik yakalı tüm anadolu kulüpleri bu futbol anlayışına sahip ve kaybettiğimiz puanlar hep bu şekilde geldi.

Eskiden Fatih terim sorunu gördüğü zaman anında şablonu ve taktik formasyonu değiştirirdi şimdiyse aynı şablonda inat etmekte kararlı.

Orta sahadaki Gediği bir türlü dolduramadığımız için hocanın bu taktik formasyonu çalışmadı.

Bir yandan da üzüldüm açıkçası genç potansiyeli yüksek bir kadro oluşturmuştuk ben hala kadromuzun kötü olduğuna inanmıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hoca gitti takım batacak diyenler gerçek mi? 3 sezondur şampiyonluk yok, kupa yok daha ne olacka yav. He Galatasaray bitt, küme düştü fatih hoca zaten şuan şaha kaldırıyor takımı.

Bunun aynısını malum ülkeyi yöneten şahıs için de diyorlar alıştık bu tür insanlara..

Geri
Üst Alt