Okan Yıldırım
Sarı Üye
- 23 Haziran 2021
- 146
- 254
- 173
Gitmesini istiyordum, gidince üzüldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ruya gormeye Devam et teyzOh be! Sıra Burak da haydi ftciler![]()
Sosyal medyada Terimciler genç takım yerine isim kadro kursaydı başarılı olurdu falan diyorlar. Biriyle dalaşacağım en sonunda. Falcao-Seri-Nzonzi...'lı kadro neden başarısız olmuş o zaman. Hocanın bu şekilde ayrılmasına üzüldüm açıkcası ama bu tarz bahanelere yer yok. Güzel bir şekilde teşekkür edip, Galatasaray yönetimleri içinde kendisini görmeyi isterim. Tudor'un en başından beri olmayacağını düşünsem de tutmasını bu yüzden istemiştim. Artık Terim'e bağlı olmamalıyız. Son 10 yıldır bu şekildeydik ancak Hocaya teşekkür etmek lazım. Son 10 sene 5 şampiyonluk yaptı. Sadece değişim vakti geldi. Güzel bir şekilde vedalaşalım.Fatih hoca gitti takım batacak diyenler gerçek mi? 3 sezondur şampiyonluk yok, kupa yok daha ne olacka yav. He Galatasaray bitt, küme düştü fatih hoca zaten şuan şaha kaldırıyor takımı.
Taraf olma hastalığı Covid virüsü gibi tüm topluma yayılmış. Burak Elmas, Terim ile konuşup ayrılık kararı aldıysa, bu onların düşman olduğu anlamına mı geliyor? Bir şeyleri düzeltmek adına karşılıklı anlaşmışlar işte. Olmayınca da olmuyor. Kan değişimi istediler ve yaptılar.Şimdi Terimcilere daha çok ihtiyaç var. Organize olup Belmas 'ı kovdurmalılar. O da gittikten sonra kendileri de hedefsiz kalacaktır ve boşluğa düşeceklerdir. Olur da es kaza Terim bir takımla anlaşırsa onlar da o takıma odaklanıp kulüp yakasından düşerler. Bu sayede Galatasaray'ın tamamen arınmış bir şekilde beyaz sayfa açması için tüm şartlar sağlanmış olacaktır.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değişimden bizim insanımız nedense aşırı korkuyor. Hoca başarısızdı işte görünen köy klavuz istemiyor. O değil tamamen kendine bağlı yönetim geldi onlada sorun yaşadı. Sorun yaşamadığı başkan yok. Milyon eurolar harcanıyor hesap soran yok. Artık kurtulduk inş.Sosyal medyada Terimciler genç takım yerine isim kadro kursaydı başarılı olurdu falan diyorlar. Biriyle dalaşacağım en sonunda. Falcao-Seri-Nzonzi...'lı kadro neden başarısız olmuş o zaman. Hocanın bu şekilde ayrılmasına üzüldüm açıkcası ama bu tarz bahanelere yer yok. Güzel bir şekilde teşekkür edip, Galatasaray yönetimleri içinde kendisini görmeyi isterim. Tudor'un en başından beri olmayacağını düşünsem de tutmasını bu yüzden istemiştim. Artık Terim'e bağlı olmamalıyız. Son 10 yıldır bu şekildeydik ancak Hocaya teşekkür etmek lazım. Son 10 sene 5 şampiyonluk yaptı. Sadece değişim vakti geldi. Güzel bir şekilde vedalaşalım.