Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Gelinen noktada hala bir iddia olması düşündürüyor

Ee başkansız mı kaldık lan şimdiı.
Kulüp ceo'su belmaz ne zaman defoluyor

Şimdi Terimcilere daha çok ihtiyaç var. Organize olup Belmas 'ı kovdurmalılar. O da gittikten sonra kendileri de hedefsiz kalacaktır ve boşluğa düşeceklerdir. Olur da es kaza Terim bir takımla anlaşırsa onlar da o takıma odaklanıp kulüp yakasından düşerler. Bu sayede Galatasaray'ın tamamen arınmış bir şekilde beyaz sayfa açması için tüm şartlar sağlanmış olacaktır.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eee şimdi yeni hoca gelene kadar takımı selçuk yada balta mı idare edecek.

Hasan foryaya koş lan

Fatih hoca gitti takım batacak diyenler gerçek mi? 3 sezondur şampiyonluk yok, kupa yok daha ne olacka yav. He Galatasaray bitt, küme düştü fatih hoca zaten şuan şaha kaldırıyor takımı.
Sosyal medyada Terimciler genç takım yerine isim kadro kursaydı başarılı olurdu falan diyorlar. Biriyle dalaşacağım en sonunda. Falcao-Seri-Nzonzi...'lı kadro neden başarısız olmuş o zaman. Hocanın bu şekilde ayrılmasına üzüldüm açıkcası ama bu tarz bahanelere yer yok. Güzel bir şekilde teşekkür edip, Galatasaray yönetimleri içinde kendisini görmeyi isterim. Tudor'un en başından beri olmayacağını düşünsem de tutmasını bu yüzden istemiştim. Artık Terim'e bağlı olmamalıyız. Son 10 yıldır bu şekildeydik ancak Hocaya teşekkür etmek lazım. Son 10 sene 5 şampiyonluk yaptı. Sadece değişim vakti geldi. Güzel bir şekilde vedalaşalım.

Hocam keşke böyle olmasaydı keşke şampiyon olarak bıraksaydın keşke inadını kirsaydin bazı konularda herseyin hayırlısı olsun yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler yolun açık kalan ömrün güzel olsun

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdi gelecek adam gelecek sezonda takimi calistiracak kisiyse buyursun degilse gerek yok 10 mac icin

Okan,bulent hagi suan dogru isimler degil,guarsiolanin ysrdimcisinada sicak degilim

İsitan floryaya ayak basip hazir transfer donemindeyken satabildigi kadar topcuyu satmali ve kamburlardan kurtulmaliyiz ki bi ferahlayalim

Yanlisi tespit etsin once,gerisi kolay

Şimdi Terimcilere daha çok ihtiyaç var. Organize olup Belmas 'ı kovdurmalılar. O da gittikten sonra kendileri de hedefsiz kalacaktır ve boşluğa düşeceklerdir. Olur da es kaza Terim bir takımla anlaşırsa onlar da o takıma odaklanıp kulüp yakasından düşerler. Bu sayede Galatasaray'ın tamamen arınmış bir şekilde beyaz sayfa açması için tüm şartlar sağlanmış olacaktır.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraf olma hastalığı Covid virüsü gibi tüm topluma yayılmış. Burak Elmas, Terim ile konuşup ayrılık kararı aldıysa, bu onların düşman olduğu anlamına mı geliyor? Bir şeyleri düzeltmek adına karşılıklı anlaşmışlar işte. Olmayınca da olmuyor. Kan değişimi istediler ve yaptılar.

Sosyal medyada Terimciler genç takım yerine isim kadro kursaydı başarılı olurdu falan diyorlar. Biriyle dalaşacağım en sonunda. Falcao-Seri-Nzonzi...'lı kadro neden başarısız olmuş o zaman. Hocanın bu şekilde ayrılmasına üzüldüm açıkcası ama bu tarz bahanelere yer yok. Güzel bir şekilde teşekkür edip, Galatasaray yönetimleri içinde kendisini görmeyi isterim. Tudor'un en başından beri olmayacağını düşünsem de tutmasını bu yüzden istemiştim. Artık Terim'e bağlı olmamalıyız. Son 10 yıldır bu şekildeydik ancak Hocaya teşekkür etmek lazım. Son 10 sene 5 şampiyonluk yaptı. Sadece değişim vakti geldi. Güzel bir şekilde vedalaşalım.
Değişimden bizim insanımız nedense aşırı korkuyor. Hoca başarısızdı işte görünen köy klavuz istemiyor. O değil tamamen kendine bağlı yönetim geldi onlada sorun yaşadı. Sorun yaşamadığı başkan yok. Milyon eurolar harcanıyor hesap soran yok. Artık kurtulduk inş.

Hiç bir şey hissetmiyorum hatta açıkçası umursamıyorum.

Geri
Üst Alt