Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Ligde şuan ilk 10da olsak neysede ulan küme düşünce ne olacakti?

El insaf yahu insan utanır daha ne kadar arkanda dursunlar istediklerini aldılar sen oynatamadın
Gençleştirmeden önce 2 sene yine başarı yok hep bahane hep bahane
Zamanında bırakıp gitseydin bu iş buralara gitmezdi.
Muhammet dedin aldılar Morutan dedin aldılar Cicaldau Nelson aldılar dünyanın paraları verildi bu oyunculara
koca klubü küme düşme hattına kadar getirdin halen neyin arkasında duracaklar dua et başkan naif biri
ben olsam ikinci devreye çıkamazdın bu kadar belli belirsiz adamları klübe doldurmanada izin vermezdim.

Hangi genç hangi operasyon? Bir tane ışık veren durum var mı mevcut tabloda?

vay arkadaş ne tffymıs ne hakemler görende zannedecek bundan önce cok güzeldi onlarla aramız adamlar bu sene dogruyor sanacak

Bunu soylemesi dogru degil. Tamam detaylari bilmiyoruz kapali kapilar ardinda neler denmis. Ama senin takimin kume dusme potasina girmek uzere hele Hatay yensin artik kume dusermiyiz dusmezmiyiz diyecegiz. Bu normal mi? Takim genclesiyor diye les futbolu kabul edecek halimiz yok, takim diye birsey yok kiytirik Turkiye liginde 20+ kusur puan farki yemenin aciklamasi bu 'proje' denen sey olamaz.

Puhah bu gerçekse arkasından yazı bile yazmadan gönderildi yazsaydı yeterdi.
Ne gençliği lan. Gençlik diyor takım kadrosunda bartuğ-bay-atsalay gibi gençler varken babel-arda-aytaç oynuyor.
Donk kalsa 36 yaşında donk oynardı. Geçelim bu hurafeleri herifller çıkarttı 17 yaşında 18 yaşında iki bebeyi çatır çatır oynatıyor.
Sen ihtiyaç duyduğunda defansa gidip gedsonu koymuş adamsın.

Geçelim bu işleri sayın eski hocamız.

Kovulmadan önceki son maçında Babel'i oynatıp gençleştirme operasyonu diyor yav :asd:

Gerçek ise;

Narsisizm, toplumdaki bazı bireylerin yükseltilmiş özgüven ile kendilerini sürekli diğer insanlardan üstün görmesiyle ortaya çıkan bir kişilik bozukluğudur. Diğer insanlara göre kendilerini üstün görürler. Ancak bu özelliklere sahip olan tüm insanlarda kişilik bozukluğu olmayabilir.

FT'nin eleştirilmesi hatta gönderilmesi hatta nefret edilmesi bile normal. Mancini'yi Tudor'u yiyen bunlardı. Herkes hakettiğini yaşayacak.
Sirf Terim nefreti yüzünden her kötü sonucta Terime yüklenenler = Terim gitti diye her kötü sonucta artik Yönetime yüklenecek olanlar

Küfür edecekseniz ikisinede edin cok net

Fatih Terim: “Ben bu gençleştirme operasyonu için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Şimdi bana yönetim kurulu teklif ediyorsunuz. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin” (Habertürk)

hea?

habertürk ayni odadamiymis ki söylenenleri tek tek yazmis?

Nasıl arkanda dursun hocam Allah aşkına ortada bir proje var inanıyorsun eyvallah ancak bu takımın hali nedir takımın ligdeki yeri nedir. Eğer proje bu ise olmasın böyle proje ben istemiyorum 3 senedir takım yok Galatasaray ı özledik be adam. Başkanda da suç var böyle bir şey asla beklemiyordun bu rahatlıkta sana yaramadı.

1. Bu sene gözden çıkarılıp sabredilemeyecekse bu yola girilmemeliydi.

2. Ligdeki aşırı başarısızlığın gözardı edilemeyecek temel etkenlerinden biri hakemlerdir. Diğer maçlarda kolaylıkla çalınan düdükler bizim maçlarımızda %100 olmadığı sürece asla çalınmıyor, Galatasaray lehine hata yaparım korkusu çok net sezilmektedir.

3. Herşeye rağmen ligdeki başarısızlığın sorumlusu Terim’dir ve bu kadar kötü olmaması gerekirdi.

4. TFF baskısı ile birlikte sonuçlar kötü gelince, üzerine de taraftar yönetim istifa deyince, genç başkan tutuştu. Gözümden bir kere daha düştü. Giresun maçıyla mı karar veriyorsun hoca’yı göndermeye, anlık yönetiyor kulübü, YK üyeleri her yere açıklama yapıyor, ediyor, koca bir sıfırsın.

5. Hoca benim umudum var kalmak istiyorum diyorsa kalmalıydı. 8 şampiyonluk, avrupa şampiyonluğu yaşatmış, gerekirse bu sene de olmazdık..

Sonra devam edeceğim..

Fatih Terim:

“Ben bu gençleştirme operasyonu için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Şimdi bana yönetim kurulu teklif ediyorsunuz. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin.”

Habertürk
Kulüp senin miydiki hocam? Yanlışın temeli bu hal zaten. kulüp genel kurul adına bu yönetim kuruluna ait zaten. Ha umarım genel kurul verdiği bu hatalı yetkiyi en kısa sürede onlardan da alır.

Sirf Terim nefreti yüzünden her kötü sonucta Terime yüklenenler = Terim gitti diye her kötü sonucta artik Yönetime yüklenecek olanlar

Küfür edecekseniz ikisinede edin cok net
Her kötü sonuçta Terim'e yüklenilmesi norma değil mi? Bu adam Florya'nın yemeğine bile karışıyor kötü sonuçlarda çaycıdan mı hesap soracağız?

beyler gt'den uydurma bir haber.

habertürk nerden bilecek ne konusuldugunu.

Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Camiaya büyük hizmetler etmiş büyük Galatasaraylı fatih terim ile böyle ayrılmak hoş olmasa da hoca da şapkayı önüne koyar umarım.
Fatih Terim bir gün emekli olacaktı zaten, şimdiden yeni bir yapılanma gerekiyor. Zırt pırt hoca değiştirmek istemiyorum. Güzel bir plan yapılsın, hemen işler kötü gidince terim diye sesler çıkmasın.
Dolayısıyla işler o derecede kötü de gitmesin umuyorum ki..
Umarım her sezon yeni hoca getirme loop'una düşmeyiz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt