Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.436
- 7.278
- 1.298
Ligde şuan ilk 10da olsak neysede ulan küme düşünce ne olacakti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sirf Terim nefreti yüzünden her kötü sonucta Terime yüklenenler = Terim gitti diye her kötü sonucta artik Yönetime yüklenecek olanlarFT'nin eleştirilmesi hatta gönderilmesi hatta nefret edilmesi bile normal. Mancini'yi Tudor'u yiyen bunlardı. Herkes hakettiğini yaşayacak.
Fatih Terim: “Ben bu gençleştirme operasyonu için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Şimdi bana yönetim kurulu teklif ediyorsunuz. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin” (Habertürk)
hea?
Kulüp senin miydiki hocam? Yanlışın temeli bu hal zaten. kulüp genel kurul adına bu yönetim kuruluna ait zaten. Ha umarım genel kurul verdiği bu hatalı yetkiyi en kısa sürede onlardan da alır.Fatih Terim:
“Ben bu gençleştirme operasyonu için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Şimdi bana yönetim kurulu teklif ediyorsunuz. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin.”
Habertürk
Her kötü sonuçta Terim'e yüklenilmesi norma değil mi? Bu adam Florya'nın yemeğine bile karışıyor kötü sonuçlarda çaycıdan mı hesap soracağız?Sirf Terim nefreti yüzünden her kötü sonucta Terime yüklenenler = Terim gitti diye her kötü sonucta artik Yönetime yüklenecek olanlar
Küfür edecekseniz ikisinede edin cok net