Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Hoca yonetime gec takimi birakma hoca ali kocun agzina verirsin malafati hoca

☆☆☆☆

İddia sanırım bu. Şayet değilse; "sizin takım" demesi garip. Böyle bir benimsememeyişe, istifası istenince ya da verince jet hızıyla geçmesi anlık sinir de olabilir, kızgınlık ya da kırgınlıkta ama yanlış! Bu kulübü ikiniz bu hale getirdiniz. Bu ifadeyi ancak taraftar kurabilir, o da yine "bize uygun" bir ekip oluşturulmadı, diye.

Burak Elmas, ayrılık öncesinde Fatih Terim’e:

“Gel Sportif A.Ş.’de görev al. Yönetim kurulu üyesi ol, murahhas aza ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim.”

(Habertürk)

Hocanın gitmesini isteyenlerden biriydim ama yine de içim buruk. Sıra sende Elmas. Sende tez zamanda çapını aşan koltuktan ineceksin.

neden hemen arkadan iş yapılmış gibi düşünülüyor.

belki gelecek hoca belli olana kadar idare et dendi bilemeyiz. görevdeyken başkanımız, giderken alın yönetin vs gibi şeyler olmuştur düşüncesinde değilim.

kötü takım-kötü zaman. herkes gider herkes gelir - türkiyedeki futbol hali bu.

Hakkımızda hayırlısı olsun. Takım üzerindeki strese mağlup oldu. Umarım yenilik beraberinde başarılar getirir. Üzerimizdeki kırılganlığı atar. Mhk nin de çabaları sonuç bulmuş oldu. Avrupa ile ligdeki siyah ile beyaz gibi farklılığın en büyük sebebi de federasyon ve Mhk idi.
Burada yönetimin de çok büyük zaafları var. Bunu kimse unutmasın. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni girdiğiniz bu yol.

Yok arkadaş, plan proje diyerek, Terim kozuyla o koltuklara kendini ve avanelerini seçtirmeyi biliyorsan, başarısıyız olduysan ve hocayı gönderiyorsan, çok delikanlıysan sen de istifa edeceksin. Bu kadar basit.
Gelir yeni yönetim, yeni td, yeni mentalite, yeni hedefler o doğrultuda önümüze bakarız.

Geri
Üst Alt