Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

yalnız ,taraftarın büyük cogunlugu memnun degil karardan ,boşuna demiyorm fenerlilik bulastı bize diye

memnun olmayanları memnun olması kıstası küme düşmemiz olacaktı sanırım
Kimin geleceğini bilmeden niye memnun olalım ki,hoca gitsinde ne olursa olsun diyenlerden değilim şahsen.

Prandelli gibi bir hoca gelsin ki millet neyin ne olduğunu görsün. Dejavu gibi yaşananlar nasıl oluyor da aynı hataya düşülüyor. Madem öyle adam gibi bir yönetim gelsin takımın haklarını savunan biri gelsin
Nolcak prandelli bile elemandan iyi futbol oynatıyor du, küme düşmek mi seni mutlu edecekti?

arda da terim'in ekibinde değil mi

Burak Elmas: "Gel Sportif A.Ş.’de görev al. YK üyesi ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim."

Fatih Terim: "Ben bu proje için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin."

Okan Buruk: "Futbola başladığım Galatasaray'da teknik direktör olarak görev almayı tabii ki çok isterim. Ama bana gelen bir teklif yok." (
@gokmenozcan)

yemin ediyorum gece rüyama girdi, simdi foruma girince inanamadim ama sasirmadim

suan göndermek hata bence, sezon sonu beklenmeliydi

sezon basi gitsin dedik, yönetim hayal kirikligi, daha kötüye gideriz bu gidisle

Burak Elmas: "Gel Sportif A.Ş.’de görev al. YK üyesi ol. Yeni teknik direktörü de birlikte belirleyelim."

Fatih Terim: "Ben bu proje için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin."
Haklı, bu boku yiyeceğini bilseydi sezon başı başımızda olmazdı ve daha iyi olurdu açıkcası.

1641820978123.png

böyle biri varmış takımda hiç haberim yok.

Fatih Terim:

“Ben bu gençleştirme operasyonu için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Şimdi bana yönetim kurulu teklif ediyorsunuz. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin.”

Habertürk
bırak hoca masal anlatmayı. senin miladın çoktan doldu. 4 senedir takım top oynamıyor. onun haricinde sen hiç bir zaman gençlerle oynamayı sevmedin. bu yönetim gençleştirme yolunu seçti, sen de koltuk sevdandan dolayı hayır diyemedin.

örnek verecek olursak gökhan zan sakatlandı semih'i oynattın. maicon sakatlandı zorunluluktan ozan'ı oynattın, adamlar sonra formayı kaptı. geçen sene kanat yokken bir yerlerimizi yırttık kerem'i oynat diye oynatmadın bu sene adam takımın en iyi oyuncularından biri. geçen sene gedson'u stoper oynattın altyapıdan birini koymadın. ilk etapta aklıma gelenler bunlar. örnekler daha vardır. kısaca son seçenek olmadıkça hiç bir zaman gençlere şans vermedin, hatta bazen son seçenekte dahi onları düşünmedin. seninle gençleştirme olmazdı, nitekim olmadı da

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değişim olmalı mıydı? bence olmalıydı. Ancak zaten bu sezon gitmişken öyle böyle Avrupada iyi devam ederken neden şimdi?
Sevinen arkadaşlar umarım gelen gideni(!) aratmaz, ki giden Terim olduğunda hep aradık nerdeyse.
Tek golle giden şampiyonluk, covid sezonu, kiralık takım derken bence 4 sezona bakınca hoca çok da başarısız değildi.
"Efsane hocamız varken bizim hocamız bellidir" diyerek seçime giren ve kazanan Belmas aynı delikanlılığı erken seçim kararı alarak gösterir umarım.
Kızgınlıklar olur başarısızlıklar olur ancak Terim bu kulübün efsanesidir, ve maalesef biz ayrılmayı bilmiyoruz, sonrasında da neden spor kamuoyunda hiç savunulmuyoruz diye yakarıyoruz..

Değişim olmalı mıydı? bence olmalıydı. Ancak zaten bu sezon gitmişken öyle böyle Avrupada iyi devam ederken neden şimdi?
Sevinen arkadaşlar umarım gelen gideni(!) aratmaz, ki giden Terim olduğunda hep aradık nerdeyse.
Tek golle giden şampiyonluk, covid sezonu, kiralık takım derken bence 4 sezona bakınca hoca çok da başarısız değildi.
"Efsane hocamız varken bizim hocamız bellidir" diyerek seçime giren ve kazanan Belmas aynı delikanlılığı erken seçim kararı alarak gösterir umarım.
Kızgınlıklar olur başarısızlıklar olur ancak Terim bu kulübün efsanesidir, ve maalesef biz ayrılmayı bilmiyoruz, sonrasında da neden spor kamuoyunda hiç savunulmuyoruz diye yakarıyoruz..
Evet UEFA kupasını alacaktı

Geri
Üst Alt