Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak etme kimse aglamaz Terimin arkasindan, kimsede bir daha geri gel kurtar bizi demez, artik bir dönem bitti, akli olsa iyi bir sekilde bitiridi böyle rezil bir sekilde degilÖyle veya böyle, sevinenleri görünce üzülüyorum.
Buradaki yaşları genç bir sürü genç arkadaşın Galatasaray' lı olmasının sebebi, Terim' in başarılarının esiridir.
Şimdi gitti diye göbek atanlar, daha önceki gidişlerinden sonra geri gel diye ilk ağlayanlar olur.
Bakalım neler olacak ?
TFF ve hakemler bize her sene saldırdı şampiyon olduğumuz dönemler dahil bu sezondan daha pis yıllarda gördükBence de saçmaladı. Ben de kan değişimi olmasını isteyenlerdenim ama aynı zamanda TFF'dekilerin kıs kıs gülüyor olmasını bilmek can sıkıcı.
Alakasi yok benim yasim 40 basari elde ettiyse etti parasinida aldi havasinida atti Terimi terim yapan Galatasaraydir kimse 3 senede sifir basari elde eden birini gorevde tutmaz bende biat kulturu yok hizmet etti karsiligini hem maddi hem manevi aldi birakmakta gecikti bile acitasyona gerek yok asgari ucretle calismadi milyon eurolar kazandiÖyle veya böyle, sevinenleri görünce üzülüyorum.
Buradaki yaşları genç bir sürü genç arkadaşın Galatasaray' lı olmasının sebebi, Terim' in başarılarının esiridir.
Şimdi gitti diye göbek atanlar, daha önceki gidişlerinden sonra geri gel diye ilk ağlayanlar olur.
Bakalım neler olacak ?
Resmileşince Burak Elmas'ın konusuna gidip, gönderemez diyen herkesi tek tek banlayacağım.
Sonradan hiç alınmayın, gücenmeyin. Öyle kısa süre de olmayacak alacakları ceza.