Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Böyle bitmemeliydi hocam be...
Her şey için teşekkürler bu kalpler seni unutmayacak

Olması gereken oldu terimin miladı dolmuştu yeni bir yapılanmaya kendisi ile gidemezdik

Umarım bu son gelişi olur.. Çünkü bumerang gibi dönüp dolaşıp geri geliyor.. bıktık artık

Kötü günleri geride bıraktık şimdi sıra daha kötü günlerde…

Öyle veya böyle, sevinenleri görünce üzülüyorum.

Buradaki yaşları genç bir sürü genç arkadaşın Galatasaray' lı olmasının sebebi, Terim' in başarılarının esiridir.

Şimdi gitti diye göbek atanlar, daha önceki gidişlerinden sonra geri gel diye ilk ağlayanlar olur.

Bakalım neler olacak ?
Merak etme kimse aglamaz Terimin arkasindan, kimsede bir daha geri gel kurtar bizi demez, artik bir dönem bitti, akli olsa iyi bir sekilde bitiridi böyle rezil bir sekilde degil

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çıkar kokusu yav yönetimin kovabileceğine zerre ihtimal vermiyorum muhtemelen bir sebepten dolayı gerilim yaşandı ve hoca istifa etti. Yalnız saçma sapan bir zamanlama madem medyaya yansıttığınız gibi bir güven ortamı yok 3-4 hafta önce istifa etseydi ya neyi beklediniz?

En azından yeni hocaya devre arası için çalışabileceği bir zaman yaratılırdı.

Hep böyle günün sonunda kazığı yiyen Galatarasaray ve dolayısıyla taraftar oluyor, lafta kanları sarı kırmızı akıyor vs ama iş ne zaman kişisel ego vs Galatasaray'ın menfaati olsa hep galip gelen kişisel ego oluyor.

Neyse erken konuşmamak lazım öğrenelim bakalım aslı neymiş ama her türlü zamanlama zarar

Hayırlısı olsun.

Bence de saçmaladı. Ben de kan değişimi olmasını isteyenlerdenim ama aynı zamanda TFF'dekilerin kıs kıs gülüyor olmasını bilmek can sıkıcı.
TFF ve hakemler bize her sene saldırdı şampiyon olduğumuz dönemler dahil bu sezondan daha pis yıllarda gördük
Fatih hoca bizzat kendi kendini bitirdi çok üzücü ama kariyerini rezil etti

Öyle veya böyle, sevinenleri görünce üzülüyorum.

Buradaki yaşları genç bir sürü genç arkadaşın Galatasaray' lı olmasının sebebi, Terim' in başarılarının esiridir.

Şimdi gitti diye göbek atanlar, daha önceki gidişlerinden sonra geri gel diye ilk ağlayanlar olur.

Bakalım neler olacak ?
Alakasi yok benim yasim 40 basari elde ettiyse etti parasinida aldi havasinida atti Terimi terim yapan Galatasaraydir kimse 3 senede sifir basari elde eden birini gorevde tutmaz bende biat kulturu yok hizmet etti karsiligini hem maddi hem manevi aldi birakmakta gecikti bile acitasyona gerek yok asgari ucretle calismadi milyon eurolar kazandi

Bulent Korkmaz ile temas halindeymis Elmas.

6 ayligina sanirim.

Geri
Üst Alt