Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Terim gitse n'olcak ki, hükümettin tffbsi olduğu sürece kim gidip yerine bir başkası gelse umrumda olmaz ne zaman ki bizans ittifakı bozulur bize dirlik gelir. Büyük resme baktım herzaman...

Fatih Demirkol: "Gençleri keşfedip yetiştirelim, yarıştıralım, satıp para kazanalım" düşüncesi bir kez daha iflas etti. Fatih Terim'in ayrılığı bu konu için bir milat olarak hep örnek gösterilecek. Hiç bir teknik adam artık buna cesaret edemeyecek. Yaşasın günlük başarılar..."

Terim gitti şimdi şampiyon yaparlar mı acep?

Sezon sonu olsun diyordum bu ayrılık ortada kalmasın takım diyordum ama kupada denizli ve son giresun maçına bakınca sanki erkenden önümüzdeki sezona çalışılacak gibi duruyor. Bu sezondan kimsenin beklentisi kalmadı zaten.

Sevindirici açıkçası - hem taraftarın FT ismi üzerinde bölünmesi vs kısa zamanda gider umarım.

En önemlisi : 17835. defa geri dönülmesin artık - güzel hatırlayalım ve bir daha zarar görmesin bu ilişki

Fatih Demirkol: "Gençleri keşfedip yetiştirelim, yarıştıralım, satıp para kazanalım" düşüncesi bir kez daha iflas etti. Fatih Terim'in ayrılığı bu konu için bir milat olarak hep örnek gösterilecek. Hiç bir teknik adam artık buna cesaret edemeyecek. Yaşasın günlük başarılar..."

Alakası yok. Asıl gençlerin yerine Ardalarla Babellerle geleceğini kurtaracağını sanma düşüncesi iflas etti. Bir de genç oyuncuyu en ufak hatasında cezalandırma düşüncesi de iflas etti.

Mala bak ya öyle konuşuyor ki sanki 7-8 tane 18lik velet aldılar takıma da biz 6 ay sabredemedik.

FT'nin kendisi değil mi yine yeni transferler isteyen. Alakasız alakasız konuşmuş hıyar ağası.

Geri
Üst Alt