Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Normalde böyle bir figürün kulüpten çok yüksek ihtimalle ki son kez ayrılışı daha dramatik olurdu ancak şu an geldiğimiz noktada ne kadar duygusal bakmak istersem bakayım sadece öfke duyabiliyorum, bu kadar dibi gormemize gerek yoktu ayrılık için her şey herkes için daha iyi olabilirdi. Şu an takımın geleceği karanlık bu gereksiz ısrarlar ve hatalı tercihlerden dolayı.

En baştan Burak elmas gelmemeli demiştim çünkü Mustafa Cengiz’in dediklerinden asla ders almadılar.Mustafa Başkan ın ahı tuttu Fatih hoca başarılı olamadı.Umarım evlatlarını da gönderirler arda dan başlayın!!!!!!

Tek kurşunun kaldı Elmas sıra sende biliyorsundur. İnş hedefi 12 den vurursun

Normalde böyle bir figürün kulüpten çok yüksek ihtimalle ki son kez ayrılışı daha dramatik olurdu ancak şu an geldiğimiz noktada ne kadar duygusal bakmak istersem bakayım sadece öfke duyabiliyorum, bu kadar dibi gormemize gerek yoktu ayrılık için her şey herkes için daha iyi olabilirdi. Şu an takımın geleceği karanlık bu gereksiz ısrarlar ve hatalı tercihlerden dolayı.
Adım kadar eminim ilk kongrede Başkan adayı olacaktır. Demiştin dersin Uğurcuğum.

Erman Toroğlu iddiaları doğruysa burak elmas da derhal istifa etsin sportif direktör ol demiş terim aldığım maaşı verirseniz olur demiş bu sportif direktör olunca daha beter olacaktı kulüp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu terim in para için gs da kaldığını istifa etmediğini bu hallere getirdiğini doğrulayan bir açıklama olurdu. öyle bir şey olsa tazminat ödenir terim e mevcut durumda. ihtimal dahilinde değil o senaryo yani.

Kendisine gecmis basarilar ve hizmetlerden dolayi tesekkur ederim. Evet insan az cok uzuluyor sonucta bu kulupte buyuk basarilara imza atmis birisidir o yuzden bazen ayriliklar kolay olmuyor. Ama kulubun selameti ve gelecegi icin en dogrusu buydu. Belki sezon sonuna kadar kalmasi da tartisalabilirdi lakin takim umit vermiyordu ve her hafta sacma sapan basin toplantilarinda soylenenler aslinda hocanin da caresiz oldugunu gosteriyordu, yani bir kulubun problemi transferle cozulmez bunu herkes biliyor. Madem cozum bulamiyorsun o zaman her kulupte oldugu gibi teknik heyetin degismesi gerekir. Bu son kacinilmazdi.

Adım kadar eminim ilk kongrede Başkan adayı olacaktır. Demiştin dersin Uğurcuğum.
Umarım olmaz ya, özeleştiriden uzak profiller görmek istemem takımın başında. Rahmetli, Mustafa Cengiz çok ideal bir profil idi keşke öyle biri daha çıksa. Burak Elmas'da çok silik bu saatten sonra başarılı olabileceğini de sanmıyorum.

bunun adı ihanettir. çünkü, galatasaray'ın bu yıl ligdeki en büyük rakibi net bir şekilde tff idi. ve böyle bir mücadele tabii ki de tüm kuralların dışındaydı.

son on haftada galatasaray aleyhine tesadüf olamayacak kadar çok ve art arda yapılan halem hataları; galatasaray'ın en değerli oyuncusuna ve fatih terim'in kendisine verilen verilen ayarsız cezalar federasyonun açık açık fatih terim karşıtlığı yaptığının bir göstergesiydi. eğer galatasaraylılar bunu görmüyor veya görmek istemiyorsa ya saf ya da kötü niyetlidir.

peki federasyonun fatih terim'e ve galatasaray'a karşı açık açık düşmanlık etmesinin sebebi neydi? bu sorunun cevabı da çok net: fatih terim'in bazı şeylere "evet" dememesiydi.

o yüzden fatih terim'in ligde başarısızlığının nedeni büyük oranda siyasidir. ve galatasaray yönetimi, fatih terim'i feda ederek siyasetin karşısında diz çökmüştür. "bize iyi davranın artık, bakın biz üzerimize düşeni yaptık." demektedirler. peki galatasaray taraftarı en büyük efsanelerinin bu şekilde siyasete kurban edilmesini nasıl bu kadar kolay onaylayabilir?

fatih terim'in maço ve mafyatik tavırlarından hoşlanmıyorum. bence gelinen noktada antrenörlük ve taktiksel anlamda yetersizlikleri de vardır. ama galatasaray'ın en büyük başarılarının başrol oyuncusu, rakip taraftarların ve yöneticilerin en çok çekindiği isim ve siyasetin kendisine açık açık haksız bir şekilde düşmanlık ettiği bu büyük isimle 2021-2022 sezon sonunun beklenip kendisine ve galatasaray kulübüne yakışacak bir şekilde yolların ayrılması gerekiyordu.

ki, bu seneki gençleştirme hamlesi kesinlikle olumluydu. siyasetin bulaşmadığı avrupa ligi'nde çok iyi sonuçlar alınabildiğini gördük. muhtemelen önümüzdeki seneden itibaren ligde de başarı gelecekti.

fatih terim'le şu dönemde gerçekleştirilen böyle bir ayrılık bence galatasaray'a ve efsanesine yapılan büyük bir ihanettir.
Ekşi sözlük'te yazılmış. Katılmamak ne mümkündür. Fatih Terim ismi ile seçileceksin. İlk zorda kaldığında ona ihanet edeceksin. Bence Burak Elmas ve ekibi de gitmelidir.

23. şampiyonluğu alalım böyle karşılama yaparız üzülmenin manası yok

Fatih Terim: “Ben bu gençleştirme operasyonu için kariyerimi ortaya koydum. Siz ise benim arkamda durmadınız. Şimdi bana yönetim kurulu teklif ediyorsunuz. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Buyurun takım sizin, kulüp sizin; bildiğiniz gibi yönetin” (Habertürk)

hea?

Açıklama belmasın omurgasızlığını yansıtıyor. Bu yönetim tez gitmeli

Geri
Üst Alt