Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Hocanın gitmesi kalması bir yana, burdakiler daha şu tabloda bulunduğumuz yerin TFF ile alakalı oldugunu görmüyorlar . Ne olacak gelen hoca ile bu var kararları yumusayacak ve iki üç maç galibiyet alınca bunlara mi yazacak. Sorun çok daha derinde, benim gördüğüm başkan ve Galatasaray camiası nihata ve siyasete diz çökmüştür. Herkes bedel öder falan tatavalari da bozmuş bunu gördük

. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, sarı kırmızılıların gündemine dair konuştu. Fatih Terim'in ayrılığının perde arkasını açıklayan Toroğlu, "Giresunspor maçı sonrası Burak Elmas, Fatih Terim'e telefon açıyor. Telefonuna çıkmıyor. Bunun üzerine üç defa mesaj atıyor. Mesajlara da cevap vermiyor. İş orada bitiyor.” ifadelerini kullandı

Şu vaziyette guardiola hoca tuchel yardımcısı olsa gene nafile, sorun bambaşka yerde bu basiretsiz yönetimlerle ancak figüran olursun ligde . Tek üzüldüğün nokta büyük bir kırılma fırsatını kaçırmamiz ve Avrupa da iyi giderken olanlar..

Seneye Terim ile başlamak ne kadar yanlışsa, şimdi göndermek de o kadar yanlış.
Çok merak ediyordum sonunu yav, hevesim kursağımda kaldı. Küme düşmeme savaşının heyecanını yaşayacaktık, gerçi ötesi hala belirsiz ama.
Allah kahretmesin seni başkan.

Kulüpte para yok. Kur korkunç seviyelerde. Bu tip isimleri alıp yükseltmek gerekecek gibi duruyor.
Neyi yükseltiyorsun ya adam gelmiş 60 yaşına. Üstüne bir de İspanyol , hem futbolcu hem hoca bu ligde başarılı olan tek İspanyol yok. Genç bir Alman hoca getirirsin olur , düzgün hoca getiremeyeceksen ve paran da yoksa kovamazsın Terim'i. Bir hafta öyle bir hafta böyle olmaz , yardımcı gelecek diye ismini çıkarttığı adamı hoca yapmış olması zaten kalleşliğinin göstergesi. Bu saatten sonra savunulacak yanı yok başkanın. Madem proje çöktü , sadece FT değil kendisi de defolup gidecek.

Fatih hocanın yerinde olsam tüm divan toplantılarında sallarım Burak elmasa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmileşince Burak Elmas'ın konusuna gidip, gönderemez diyen herkesi tek tek banlayacağım.

Sonradan hiç alınmayın, gücenmeyin. Öyle kısa süre de olmayacak alacakları ceza.

Başkan, aylardır foruma yazmadım. Zamanında Hollanda'da Johan Cruyff okulunda eğitim verdiğimiz çocukların yapmayacağı kadrolar, değişikler ve oynanan oyunlardan dolayı kaç aydır travma içindeyim. Giresun maçından sonra ciddi hasta oldum, üç gündür yatıyorum. Artık teknik heyet ve futbolcular hakkındaki konulara değinmek istemiyorum ama renktaşlara üç gün ceza nasıl olur?

Hem forumdan fazla uzak kalmazlar hemde böyle konularda yazmadan önce sağlıklı düşünmelerini sağlar.

Bu arada, Igor Tudor hamlesi forumu ve takımı pozitif etkiledi :cigara:

Fazla değil 6 ay sonra ne demek istediğim net ortaya çıkacak. Evet FT bu sezon başarısızdı ama buna sebep olan bir kaç maçta TFfb yönetimi çanak tuttu resmen hocanın ayarlarını bozdular. Taraftar olarak TFFbye yürümeden başarı gelmeyecek görev bize düşüyor. Aslında Terim'in gitmesini bende sırf şu yüzden istiyorum asıl sorunun TFF mhk pfdk gibi kurumların başındaki taraflı kişilerin olmasıdir yeni hoca gelince neyin ne olduğu çok daha iyi anlaşılacaktır.

6 ay sonra ne ortaya çıkacak? Gelecek isim kim olursa olsun 1.5 yıl zamana ihtiyacı olacak. Terimin bıraktığı enkaz ile 6 ayda bir yargıya varılamaz. Ayrıca F.T. bu sezon değil 3 yıldır başarısızdı. Tudor'un kadrosuyla Avcı'nın hediye ettiği bir şampiyonluk elde etti sadece. Geldiği günden bu yana ne sistem ne iyi futbol oldu. Son olarak teklif gelse kendisine sözde kumpas kuran TFF ile koşa koşa sözleşme imzalamaya gider tüpboy ile yaptığı gibi.

Burak Elmas'ın çıkıp bir basın toplantısı yapması gerekir. Bu olayın perde arkasında neler yaşandı, bu kararı nasıl ve ne zaman aldılar bir bir açıklamalı yoksa bizim medya ve insanlarımız yalan yanlış komplo teorileri üretmeyi sever, bilgi kirliliği arttıkça kulüp daha da zarar görür GSTV'de mi nerede yapacaksa artık bir röportaj vermeli sayın Başkan ve ayrıca bir an önce yeni Teknik Direktör işini netleştirmeli. Hani sabır sabır diyorlardı son ana kadar 3 yıllık projemizin ve Fatih Terim'in arkasındayız diyordu. Ne oldu son anda karar mı değiştirdi?

terimsaraylılara akıllarını başlarına almalarını diliyorum

Geri
Üst Alt