Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.422
- 21.308
- 2.098
@Ünsal Vardar'ın gazına geldim vallahin aşağı @Umut Şimşek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ünsal Vardar'ın gazına geldim vallahin aşağı @Umut Şimşek
Bana o attığın mesajdan sonra uzak dur@Ünsal Vardar'ın gazına geldim vallah
Haklısın Yiğitgüzel bir finish olsa çok iyi olurdu ama maalesef işler yolunda gitmedi
2019'da emekli olup şampiyonlukla uğurlansa klas olurdu.
son bir çıkış aradı ama olmadı. çok kötü gidiyorduk. her şeye rağmen üzüldüm. böyle bitmesini arzu etmezdim. hocaya hayatında başarılar dileyelim.
Öyle bir duruma gelmişti ki hani 7 büyük gunah varya Kibir, Açgözlülük falan hocaya islenmisti. Ben Terim’im her türlü kazanırım, Daha çok kupa daha çok övgü falan diye gidiyor böyle.güzel bir finish olsa çok iyi olurdu ama maalesef işler yolunda gitmedi
2019'da emekli olup şampiyonlukla uğurlansa klas olurdu.
son bir çıkış aradı ama olmadı. çok kötü gidiyorduk. her şeye rağmen üzüldüm. böyle bitmesini arzu etmezdim. hocaya hayatında başarılar dileyelim.
UEFA kupasını aldığımız yılların yönetim kadrosundan öz cimbomlu bir yöneticimizElmas kim yav. 'Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler'
Ben yıllar önce doğruları gören ve yazan az kişiden biriydim şimdi herkes rüzgarın etkisine kapılmış. Zamanında da görmek isterdik onları şimdi değil.Benim de anlamadığım aniden daha önce hiç yazmayan isimler türedi birden forumda
Çoktan gönderilmeliydi de bu arkadaşlar nerdeydi, düşünce dalga geçmek için mi bekliyorlardı
TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Ben yıllar önce doğruları gören ve yazan az kişiden biriydim şimdi herkes rüzgarın etkisine kapılmış. Zamanında da görmek isterdik onları şimdi değil.