Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

güzel bir finish olsa çok iyi olurdu ama maalesef işler yolunda gitmedi

2019'da emekli olup şampiyonlukla uğurlansa klas olurdu.

son bir çıkış aradı ama olmadı. çok kötü gidiyorduk. her şeye rağmen üzüldüm. böyle bitmesini arzu etmezdim. hocaya hayatında başarılar dileyelim.

son bir çıkış aradı ama olmadı. çok kötü gidiyorduk. her şeye rağmen üzüldüm. böyle bitmesini arzu etmezdim. hocaya hayatında başarılar dileyelim.
Haklısın Yiğit

Pardon da Terim başarısızdir göndermek isteyebilirsin bunları anlarım ama bu şekilde hiçbir sorun yok derken adamı sırtından vuran Işıtan gün gibi Burak elmas gibi kendi söylediklerini yalanlayan yalancı insanları Galatasaray yönetiminde istemiyorum. 6-7 gün önce Burak Elmas aramızda hiçbir sorun yok diye açıklama yaptı. Işıtan gün çıkıp YouTube da Fatih hoca sayesinde bu kulübü sevdik. Hocanin kredisi çok fazla vs. vs. diyosun sonra adamı gönderiyorsunuz. Başarısız olduğuna calisilmak istenmemesine katılırim ama arkadan is ceviren insanları sırtından vuranlardan nefret ederim. Hocayla geldiniz hocayla da gidersiniz inşallah. Yalancı insanların bu kulüpte işi yok

Öyle bir duruma gelmişti ki hani 7 büyük gunah varya Kibir, Açgözlülük falan hocaya islenmisti. Ben Terim’im her türlü kazanırım, Daha çok kupa daha çok övgü falan diye gidiyor böyle.
2 sampiyonluktan sonra ayrilabilmek de mesele, herkes yapamiyormus iste

Elmas kim yav. 'Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler'

Son düzenleme:
Camiamız için değerli bir insan olmasına karşın,çok bile sabredildi.isabetli bir karar.Yerine gelecek kişiye umarım bu kredinin 10da 1i verilir.Pozitif bir hava yakalanır.Artık güzel bir futbol izler ve eskisi gibi heyecanla Galatasaray maç günlerini bekleriz.

Keşke sonumuz böyle olmasaydı hocam. İstifa etmek yakışırdı sana, çok kötü bir takım kaldı arkanda. Ayrılık doğru karar, oylesi böylesi arkadan iş çevirme lafları ne olsa da olacakti, koca Terim ile yolları ayiriyorsun sonuçta, Terim gitsin diyenler bile terimci oldu bir anda sosyal medyada. Fatih Terim yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir ne olursa olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de anlamadığım aniden daha önce hiç yazmayan isimler türedi birden forumda
Çoktan gönderilmeliydi de bu arkadaşlar nerdeydi, düşünce dalga geçmek için mi bekliyorlardı

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Yok arkasından iş çevirmişler falan
Ya şurda en az 2 aydır kendi gitsin diye bekliyor herkes, kendi zorla istedi bunu parası kalmasın diye
Müdür başarısız, yeni müdür alacan, adama der misin senin yerine başka müdür bakıyorum diye
Hey Allahım yaa

Benim de anlamadığım aniden daha önce hiç yazmayan isimler türedi birden forumda
Çoktan gönderilmeliydi de bu arkadaşlar nerdeydi, düşünce dalga geçmek için mi bekliyorlardı

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Ben yıllar önce doğruları gören ve yazan az kişiden biriydim şimdi herkes rüzgarın etkisine kapılmış. Zamanında da görmek isterdik onları şimdi değil.

Ben yıllar önce doğruları gören ve yazan az kişiden biriydim şimdi herkes rüzgarın etkisine kapılmış. Zamanında da görmek isterdik onları şimdi değil.

İlk geldiği günden beri söyledim ben de, sonu yine acılı olacak, batışa gideriz, hiç güzel olmayacak diye ama yeni gelmiş, herkes aynı fikirde olmayacak tabi

Ben asıl kaç gündür tüm forum mutabıkken şimdi çıkıp timsah gözyaşlarıyla arkasından vuruldu, efsaneye yanlış yapıldı falan tarzı yazanları söylüyorum
Daha sonra başarısızlık olursa yine ortalık karışsın diye trollük yaptıkları çok belli

Burak Elmastan haz etmem ama giresun maçı sonrası taraftarın genel görüşü istifa degil miydi? Herkes cıkıp oraya giden taraftar neden istifa diye bagirmiyolar demedi mi ? Şimdi sosyal medyada neyin gereksiz acıtasyonu yaşanıyor. Ultraslan terimciydi güya şimdi aynı terim'e tepki verdikleri için sosyal medyadan tepki görüyorlar bu iki yüzlülüktür ya.

Zaten elmas'ın da kulüpte ki geleceğinin çok olmadığı belli. Galatasaray kulübü küme düşme hattına geldi neredeyse doğru olan şey hocanın kendi isteğiyle çekilmesiydi zaten. Bir insanı kulübün üstüne çıkarıp tapmak hic hosuma gitmiyor bunu hocayı seven biri olarak söylüyorum. Her başkan haksız ama Fatih terim haklı yok böyle bir dünya. Daha şurda yeni rahmetli başkan Mustafa Cengiz ile olan diyaloglar belli. Neredeyse Fatih terim'in kankası olan Burak elmas'ın durumuda belli. Fatih Terim insandır hata yapabilir, çıkıp aldırdıgım oyuncular yeterli seviyede değil diyebilir hata yaptım bu sene diyebilir. Her zaman bir olayı karşı tarafa yıkmak inandırıcılıktan uzak olmak demektir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stada birinin heykeli yapılacaksa yapılacak isim kendisidir, gelmiş geçmiş en büyük efsanedir. Ancak olması gereken oldu. Sanırım bu sene eleştirdiğim kadar hiçbir zaman eleştirmedim hocayı ama bizim için en iyi olan şey ayrılmasıydı, hayırlısı oldu

Galatasaray > Fatih Terim. Kusura bakmayın babanızın oğlu da olsa başarısızlıkta cezayı keseceksiniz. Mart falan hikaye. İlk turda elensek, düşme potasında olsak ligde çok mu iyi olacak?

Yanlız bir olay yine netlik kazandı.

Bu ülkede genç sistem takımı kurup "bana 2-3 sene sabır" veren Olmuyor, hiç bir zaman olmayacak.

Terim'e bile bu şans verilmedi ise, kimseye kredi verilmez.

Genç - tecrübeli karışık takım
+
İyi Kaleci
+
İyi Santrafor hattı

= Türkiye de Şampiyonluk

Geri
Üst Alt