Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezan dün Dursun Özbek 50 milyon hibe etti klübe dedi. Belki tek başkandır hibe eden hiç sevmesemde.İstenmesinin sebebide bu bence liseliler tarafından para ihtiyacı olduğunu biliyor herkes.
yav nerde hibe etti . cengiz döneminde faizini bile kuruşuna kadar geri aldı. icra durumları bile oldu

bu günlerde DÖ'nün hibe ettiği rakam her yerde farklılık gösterip arttıkça artıyor. sırf bu gündem bile aday olmaması gerektğinin kanıtı.

Muhalefet toplayacaktır olursa.

Erden Timur zaten ibra edilmeyen yönetimin üyesi olduğu için seçime giremiyor ki! Bu durumda konuşulanların çoğu havada kalıyor...Ben ilk seçimdeki 5 adaydan Metin Öztürk olmasını istemiştim.Şimdi de var olan adaylar içinde onu önde görürüm ama Burak Elmas deneyiminden sonra yeni bir arayış da tedirginlik yaratıyor.Klasik şekilde Hamamcıoğlu+lise+statüko en azından belli bir seviyede tutar görüşü de var.Herhalukarda şimdiki durumdan beter olmaz deyip Metin Öztürk'e de şans verilsin derim (GSİYAD eski başkanı, sponsor ağı kuvvetli). Anket için de Aysal başkanın varken elimiz başka bir seçeneğe gitmez (hep söylüyorum, herkesin aradığı özellikleri barındıran tek kişi).

Rezan dün Dursun Özbek 50 milyon hibe etti klübe dedi. Belki tek başkandır hibe eden hiç sevmesemde.İstenmesinin sebebide bu bence liseliler tarafından para ihtiyacı olduğunu biliyor herkes.
Nerede ne zaman hibe etmiş acaba? Bir kesimin Özbek övmeciliği başladı nu kesime bakıyoruz ne hikmetse hepsi Terimci neden övdükleride çok belli Terim'i tekrar getirecek tek olabilecek başkan adayı Özbek çünkü.

Erden Timur zaten ibra edilmeyen yönetimin üyesi olduğu için seçime giremiyor ki! Bu durumda konuşulanların çoğu havada kalıyor...Ben ilk seçimdeki 5 adaydan Metin Öztürk olmasını istemiştim.Şimdi de var olan adaylar içinde onu önde görürüm ama Burak Elmas deneyiminden sonra yeni bir arayış da tedirginlik yaratıyor.Klasik şekilde Hamamcıoğlu+lise+statüko en azından belli bir seviyede tutar görüşü de var.Herhalukarda şimdiki durumdan beter olmaz deyip Metin Öztürk'e de şans verilsin derim (GSİYAD eski başkanı, sponsor ağı kuvvetli). Anket için de Aysal başkanın varken elimiz başka bir seçeneğe gitmez (hep söylüyorum, herkesin aradığı özellikleri barındıran tek kişi).
Aysal aday falan olmaz, yıllardır oyalıyor müridlerini.

Erden de yönetim de değildi, Basketbol A.Ş.'de söz hakkı vardı, sponsor diye.

Erden Timur yönetimde değildi.

Dinamik ve genç bir kişi olmalı, bu sıkıntılı dönem yüksek enerji ister.

Nerede ne zaman hibe etmiş acaba? Bir kesimin Özbek övmeciliği başladı nu kesime bakıyoruz ne hikmetse hepsi Terimci neden övdükleride çok belli Terim'i tekrar getirecek tek olabilecek başkan adayı Özbek çünkü.
Faiz’in 50 milyonunu almamıştı, onu hibe diye pazarlıyorlar. Zaten bu adamın sorunu verdiklerinden ziyade yönetememesi. Vermesinin nedeni kendine bağlayıp tekrar seçilmekte olabilir.

Bu arada yukarıdaki haber hakkında ne düşünüyorsun, 13 yönetici 1,5 milyon € (yaklaşık 30 milyon €) hibe açıkçası ihtiyacımız olan yönetim. Tek sıkıntı Başkan DÖ konuşuluyor. Gerçi Belmas’ın vaatlerinden sonra bunlara ne kadar inanmak lazım o da şüpheli.

Aysal aday falan olmaz, yıllardır oyalıyor müridlerini.

Erden de yönetim de değildi, Basketbol A.Ş.'de söz hakkı vardı, sponsor diye.
O zaman iki kere sevindim Burak Elmas'in ibra olmamasina.Erdem Timur için üzülmüştüm (başkan danışmanı ve basketbol şubesi sorumlusu -basketbol hâlâ şirket değil, orada hukuki bir sorun olur mu bilmiyorum) o kadar para verip 9 ayda kapı dışarı olmasın diyerekten.

Faiz’in 50 milyonunu almamıştı, onu hibe diye pazarlıyorlar. Zaten bu adamın sorunu verdiklerinden ziyade yönetememesi. Vermesinin nedeni kendine bağlayıp tekrar seçilmekte olabilir.

Bu arada yukarıdaki haber hakkında ne düşünüyorsun, 13 yönetici 1,5 milyon € (yaklaşık 30 milyon €) hibe açıkçası ihtiyacımız olan yönetim. Tek sıkıntı Başkan DÖ konuşuluyor. Gerçi Belmas’ın vaatlerinden sonra bunlara ne kadar inanmak lazım o da şüpheli.
Dursun'a borcu ödemek için kredi çektik, borcu hemen ödedik, eğer faizden pay bıraktıysa oradaki mevzu parasını hemen istemesi ile alakalıdır zira başkan olarak devam etse uzun süre alamayacaktı o parayı.

Bir anda adamın övülmeye başlanması komedi zaten.

Cebinden en çok para koyan Canaydın'dır bu arada.

abi faaliyet raporunda gördüm dursun özbeğe olan 10 milyon euroluk borç ödendi diye. belki para bırakmıştır ama yangından mal kaçırır gibi parasını tahsil etti herif. insan kolaylık fln yapar

Dursun Özbek istenmesinin sebebi sıcak para ve siyaset ilişkisi anladığım kadarıyla.2023 Haziran seçimlerine kadar sağlam bir aday olmadan top çevirecez sanki.

Dursun'a borcu ödemek için kredi çektik, borcu hemen ödedik, eğer faizden pay bıraktıysa oradaki mevzu parasını hemen istemesi ile alakalıdır zira başkan olarak devam etse uzun süre alamayacaktı o parayı.

Bir anda adamın övülmeye başlanması komedi zaten.

Cebinden en çok para koyan Canaydın'dır bu arada.

BElmas’ı ilk günden beri ibra etmek istemeyen üyeler Terim gönderilince bir anda Terimci oldu. Aynı durum gibi geliyor. Taraftar açısından böyle, üye kesiminde de Point Otel’de üyelere indirim falan mı veriyor da bu kadar seviliyor aklıma başka bir şey gelmiyor. Kulübü batıran adam 2000’e yakın oy falan alıyor.

Yöneticilerden Albayrak bile pandemi dönemi koyduğu parayı geri almış, oyuncu maaşları ödenmemiş. Cepten para koymak, kulüp düşünmek değil, kendini tatmin etmek bence. Hibe farklı olay ama vaatlere hiç kimsenin inanmaması gerekiyor artık.

Gökhan Dinç bundan bahsetmişti ilk, ama sanmıyorum böyle bir şey olduğunu olsa şimdiye çıkardı isimler falan ama varsa da başkan olarak Özbek değil de Cemal Özgörkey yada sürpriz bilmediğimiz birini düşünüyor olabilirler.

BElmas’ı ilk günden beri ibra etmek istemeyen üyeler Terim gönderilince bir anda Terimci oldu. Aynı durum gibi geliyor. Taraftar açısından böyle, üye kesiminde de Point Otel’de üyelere indirim falan mı veriyor da bu kadar seviliyor aklıma başka bir şey gelmiyor. Kulübü batıran adam 2000’e yakın oy falan alıyor.

Yöneticilerden Albayrak bile pandemi dönemi koyduğu parayı geri almış, oyuncu maaşları ödenmemiş. Cepten para koymak, kulüp düşünmek değil, kendini tatmin etmek bence. Hibe farklı olay ama vaatlere hiç kimsenin inanmaması gerekiyor artık.
Cepten para koymak derken hibe etti Canaydın, bir dönem net 6 m euro verdiğini söyleniyordu totalde kaç bıraktı bilmiyorum.

Dursun parali askerlerine haber yaptiriyor tekrar baskan olmak icin. Baslarim ben böyle düzene , dursun denen hortumcu tekrar baskan olursa ilerde Galatasarayi satin alacak bir is adami dahi cikmaz, cünkü dursun külübün icinden gecer.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun’un çocuklarımın parasını yedirmem diye röportajı yok muydu zamanında?

Ben mi yanlış hatırlıyorum. Cengiz yönetimi de ödedik diye açıklamıştı belge ile diye biliyorum yine.

Özbek’in birleştirici unsur olarak adının geçiyor olması bile camianın aklı ile alay etmektir.

Ahmet Yüce’nin vs aklına da Dursun geliyorsa o da bıraksın bu işleri bu arada.

Sözde camianın ağır abileri ya bunlar. Geleceğimizi tefeciye emanet ediyorlar

Eşref olmamalı. Kulübü batıran Özbek'in konuşmasına izin verip Rahmetli Cengiz'i susturmaya çalışan, Sami Yen'in yıldönümünde başkana omuz atacak kalibrede bir adam bu kulübü temsil edemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt