Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek'in aday olacakmı?, olmayacak mı? haberleri de sıktı gerçekten adaylar bir an önce belli olur umarım.

abi faaliyet raporunda gördüm dursun özbeğe olan 10 milyon euroluk borç ödendi diye. belki para bırakmıştır ama yangından mal kaçırır gibi parasını tahsil etti herif. insan kolaylık fln yapar
net hatırlıyorum. cengiz yönetimi gelir gelmez tüm borcunu hemen geri istemişti dursun, hatta mustafa cengiz biraz süre ver demişti.

Guvendigim kisiler sadece 2 kisi hibe etti demisti. Birisi net Ergun Gursoy da diger ismi unuttum. Belki diger isim de Rahmetli Canaydin'dır.
Ayrica Rahmetli Canaydin da oldukca yuksek rakamlara kefil olmuştu ama simdi aklimda kalan 60 70 milyon desem yalan olabilir çünkü emin degilim.

Canaydın colugunun çocuğunun mirasını Galatasaraya harcayan gerçek bir GS aşığı idi. Malum karanlık yapının ağına düşerek yanlış insanlara güvenmesi neticesinde en kotu başkanlardan biri olarak anılmak durumunda kaldı.

Canaydın colugunun çocuğunun mirasını Galatasaraya harcayan gerçek bir GS aşığı idi. Malum karanlık yapının ağına düşerek yanlış insanlara güvenmesi neticesinde en kotu başkanlardan biri olarak anılmak durumunda kaldı.
Canaydın'ın en büyük hatası Lucescu'yu gönderip Terim'i getirmesiydi.

Canaydın'ın en büyük hatası Lucescu'yu gönderip Terim'i getirmesiydi.
Evet hem canaydini hem 2000li yıllarımızı hem de kulübün maliyesini mahveden kahredici hamle. Ali durust ve Hincal denen tetikçilerden hem bu dünyada hem de ahirette davacıyız.

Ali Naci Küçük: "Dursun Özbek, camianın desteği sonrası aday olmayı ciddi olarak düşünüyor. Hatta liste hazırlığına girdi."

Levent Tüzemen "Sayın Aysal'a şaşırıyorum...Nasıl Eşref Hamamcıoğlunu destekliyorsunuz?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt