- 2 Temmuz 2011
- 132.614
- 55.568
- 5.338
Dursun secildigi an terim teknikdirektor olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onda görüşmeler yapıyor, aday olabilir kafasındaydı diye hatırlıyorum. Ama 4 gün önce dediği;Savaş Çorlu Aysal içinde aday oluyor demişti.
4 günden önce Aysal aday diye haberi vardı. Adam tüm tuşlara basıyor işte sonrada ben demiştim hangisini demedin ki.Onda görüşmeler yapıyor, aday olabilir kafasındaydı diye hatırlıyorum. Ama 4 gün önce dediği;
Savaş Çorlu: "Ünal Aysal Ve Dursun Özbek'in Aday Olmayacağı Haberini Aldım"
Herkes aday olmayacak derken ben olacak dedim len. Savaş'ın haberleri bazen çok doğru çıkıyor, bazen de yakınından bile geçmiyor. Ama bunda istihbarat almış bence. Bir gün de herkes aday olacak demeye başladı.
Olabilir renktaş ama bu adamı Emre Kaplan listesine alıyorsun, daha sonra kimsenin bilmediği haberi falan yapıyor. (bozuk saat) Değişik birisi. Çözemedim.4 günden önce Aysal aday diye haberi vardı. Adam tüm tuşlara basıyor işte sonrada ben demiştim hangisini demedin ki.
Savaş Çorlu, "Galatasaray Başkanlık Seçiminde Ünal Aysal, Kesinlikle Aday Olacak!" / A Spor / Sabah Sporu / 27.03.2022.
Kim cebinden 40-50 koymuş da yeni gelen koyacak.Kulübe cebinden 40-50 milyon euro para koyacak 3 tane adam var zaten onlarada burun kıvrılıyor.Taraftar seçse başkanı kulüp çoktan batarmış harbiden.Haziran ayında 600 milyon tl ödemen var hala terimcimidir değil midir diye düşünenler var salın şu kulübü artık.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bütçeyi aşarsa bir yönetim aştığı kadarını karşılıyor/o borçtan sorumlu oluyor.başkanlar cebinden para koyamayacak deniyor yeni yasada ozaman bu yalı koç neye güvenerek masraflı elit hoca getirecem diyor
parayı nasıl bulacak yada aktaracak