Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.432
- 14.054
- 1.728
Erden Timur iki rezil yönetimle calisip sonra baskanlik sansinin icine etmek pesinde mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi olmazsa oğlu kesin listede olur.Ahmet Yüce Ocaklı da olmalı listede yoksa desteklemem![]()
Fatih hocanın döneceğini sanmıyorum renktaş.Hem güçlü bi isim hemde o gelirse Fatih hoca da gelir![]()
Hem mali anlamda hem de idari anlamda yönetime takıma güç katar..Kendi olmazsa oğlu kesin listede olur.
Saygı duyarım renktaş ama bence bunun planı yapılmıştır..Fatih hocanın döneceğini sanmıyorum renktaş.
İçerideki parasını almaya gelir anca o düzenbaz.Ali Naci Küçük: "Dursun Özbek, camianın desteği sonrası aday olmayı ciddi olarak düşünüyor. Hatta liste hazırlığına girdi."
Camiayı kenetler, para verebilir ama futbola bulaşmaz. Muhtemelen Voleybol'u alır. Daha önce Ali Yüce başarılı bir yöneticilik yapmıştı. 1-2 yıldız ismi cebinden falan getirmişti.Hem mali anlamda hem de idari anlamda yönetime takıma güç katar..
![]()
Futbolda olan para son zamanlar arttı.Bu gibi iş adamlarının ilgisini çekmeye başladı futbol işleri.Ts'nin başkanı da Golf'ü futbolu gördükten sonra Golf hikaye dedi çekildi.Tff başkanı Nihat da öyle..Camiayı kenetler, para verebilir ama futbola bulaşmaz. Muhtemelen Voleybol'u alır. Daha önce Ali Yüce başarılı bir yöneticilik yapmıştı. 1-2 yıldız ismi cebinden falan getirmişti.
Baskan kesinlikle Hamamcioglu olmali
Dursun’a falan hic gerek yok
Hersey para degil,ali koc’un parasi var da noluyor sifir basari
Dursun da kulup yönetecek akil yok bunu gördük yasadik daha önce
Hamamcioglu ise bana göre realist aciklamalari ile baskanliga hazir oldugunu gösteriyor
okan haberlerine inanma renkdaş. mazbatayı aldıgı hafta terimle aynı masada imza töreninde görürsün.Dursun başkan bu sefer başka türlü geliyor.
Dursun+apo+terim= maddi manevi iflasokan haberlerine inanma renkdaş. mazbatayı aldıgı hafta terimle aynı masada imza töreninde görürsün.
ahmet yüce ocaklı terimci büyük ihtimal. o yüzden dursunu ikna etmek için bukadar ısrar etti tahminimce.Dursun+apo+terim= maddi manevi iflas
ft'nin ayağını yalayarakmoduyla geldi.