Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem dursun özbeki koymuşsun, ciguliyi, fbli ramboyu falan da koysaymışsın. Ankette Aday gösterirken de azcık seçici olalım yahu.

Kısaca olmasını istediğim şeyler:

1) 2 'den fazla aday kadronun çıkmaması ve adayların ya da olmak istyenlerin birbirleri ile diyalog kurarak gereksiz oy ve güven bölünmesine yol açacak durumlardan uzak olmaları. Polemik malzemesi yaratmamaları. bu bağlamda adı geçen 3 kişi (Aysal, Hamamcıoğlu, Özbek) kesinlikle aynı anda aday olmamalıdır.

2) Aday olacak kişinin kadrosuna yazacağı isimlerin tüm sosyal medya hesaplarını silinip temizlenip ya da yeniden sıfırdan açılması ve twitterdan mecbur olmadıkça boş boş açıklama yapmamaları şartı olmalıdır

3) BUrak Elmas yönetiminin tüzük ile alakalı seçim kısmında 3 değilde 2 yılda bir yapılması kesinlikle gerçekleşmelidir - bu "ibrasızlık" silahını biraz dindirecektir.

Gönlüm Aysal diyor çünkü seviyorum adamı kusurlarıda olmuş olsa bana göre duruşu net bir başkandı. Fakat en son seçimde Burak Elmas kadar oy almış ve çalışma yapmış(tbai bilemeyiz) Eşref Hamamcıoğlu'da ihtimallerim arasında. zaten o aday olursa Aysal olmayacaktır, aksine destekleyecektir.

Hamamcıoğlu alacak. Çok belli. Ünal Aysal araba bile kullanamayacak yaşta.

forumdan bi yönetim kurulu oluşturup seçime girme hedefimi şuan açıklıyorum .. Galatasaray için hayırlısı olsun

1qp2GxM.png

:asd:

Kim gelirse gelsin ama hoca olarak fatih terimi getirecem demesin. Fatih terim artik hoca olarak gelmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt