Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllarca baskete sponsr olucam dedi oldu mu hayır

O şekilde bakınca bir sürü aday oldu - bir sürü muhalefet oldu - bir sürüde elinden imkan gelen adam var.

Hangisi nerede geçim herhangi bir yönetime bu bakışta yardımcı oldu ? (hatırlamıyorum , varsa da bilmiyorum)

Misal bu sabah ibra olayı bitti - Metin Öztürk adayım dedi hemen. sadece aylık toplantılarda ibra etmeyeceğim , bu hallere düşürdün demekten başka nerede "işin ucundan tutalım destek olalım" tavrı / jesti / desteği oldu.

Bu bakış açısıylada kim gelirse gelsin sevmeyeni hep kuyu kazacakmış gibime geliyor. O da sakat durum

Edit: Yani mesela Burak seçimi kazandığında, Hamamcıoğlu kolunu havaya kaldırdı - pozlar mesajlar güzel. Ama dünkü kürsüde ne dedi "bekledik, bir aksiyon yapmadık , yönetime süre tanıdık" . e nerde kalmış o zaman o koldan tutma destek olma ? bu kısmada gıcık oluyorum bizim iç yapımızda.

O şekilde bakınca bir sürü aday oldu - bir sürü muhalefet oldu - bir sürüde elinden imkan gelen adam var.

Hangisi nerede geçim herhangi bir yönetime bu bakışta yardımcı oldu ? (hatırlamıyorum , varsa da bilmiyorum)

Misal bu sabah ibra olayı bitti - Metin Öztürk adayım dedi hemen. sadece aylık toplantılarda ibra etmeyeceğim , bu hallere düşürdün demekten başka nerede "işin ucundan tutalım destek olalım" tavrı / jesti / desteği oldu.

Bu bakış açısıylada kim gelirse gelsin sevmeyeni hep kuyu kazacakmış gibime geliyor. O da sakat durum
Aysal 10 m dolar bütçeli basket takımı bıraktı.

Geldiler dediler bu bütçe nereden karşılanacak yoksa 10 m dolat zarar demek

Sezon ortasında tüydü gitti

Sonra dediler hayırdır nolacak, bu da sponsor olucam dert etmeyin siz ibra edin dedi.

Sonra da sponsor falan olmadı basket bütçesinden giren girdi.

Senin anlattığınla alakası yok durumun.

Aysal 10 m dolar bütçeli basket takımı bıraktı.

Geldiler dediler bu bütçe nereden karşılanacak yoksa 10 m dolat zarar demek

Sezon ortasında tüydü gitti

Sonra dediler hayırdır nolacak, bu da sponsor olucam dert etmeyin siz ibra edin dedi.

Sonra da sponsor falan olmadı basket bütçesinden giren girdi.

Senin anlattığınla alakası yok durumun.

Bilmediğim bir bilgi mesela. Kaldı ki hep derim, adayların kendileri , geçmişleri hakkında detaylı bilgim yok. Herkese eşit mesafede bakıyorum diyebilirim. Aysal "isteğim" tamamen taraftar gözüyle coşkulu dönem yaşamışlığımdan yoksa en hayırlısı şu olur bu olur mantık yürütemiyorum.

zaten aslında bu nedenle dünkü oylama ilgili çekimser baktım hep. Gelen Burak'ı aratacaksa (örnek) ne anlamı kalacak dünkü kurulun.

O kapsamda merakla beklemedeyim açıkçası.

Ünal Aysal aday olsa keşke. Geçmişte ki hatalarından da ders almıştır zaten tekrarlamaz diye düşünüyorum. Güçlü bir yönetimle iyi işler yapacaktır

Medya resmen yedi Burak Elmas’ı adı geçenler korkunç. Kendisinin de bir sürü hatası oldu tamam ama ben bir gün bile bu adam bu kulübü soymaya gelmiş diye düşünmedim. İsmi geçenlere bakınca Burak Elmas’ın, listesini güçlendirerek çürüklerden ve sapıklardan arınmış şekilde tekrar başkan olmasını isterdim.

(Doğru bir aday çıkmadığı sürece)

Medya resmen yedi Burak Elmas’ı adı geçenler korkunç. Kendisinin de bir sürü hatası oldu tamam ama ben bir gün bile bu adam bu kulübü soymaya gelmiş diye düşünmedim. İsmi geçenlere bakınca Burak Elmas’ın listesini güçlendirerek çürüklerden ve sapıklardan arınmış şekilde tekrar başkan olmasını isterdim.

(Doğru bir aday çıkmadığı sürece)
Burak elmasta o kişilik yoktu renktaş yüzden listesinde kim olursa olsun iyi bir lider olamazdı.

Aysal Baskan olursa Campos ve Italyan Sd kalir gibi.

fatih terim başkan-t.d. olsun bütün transferleri yapsın hemde yönetsin. terim hayattayken başkasını istemez bu taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt