- 18 Mayıs 2011
- 49.898
- 52.898
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllarca baskete sponsr olucam dedi oldu mu hayır
Aysal 10 m dolar bütçeli basket takımı bıraktı.O şekilde bakınca bir sürü aday oldu - bir sürü muhalefet oldu - bir sürüde elinden imkan gelen adam var.
Hangisi nerede geçim herhangi bir yönetime bu bakışta yardımcı oldu ? (hatırlamıyorum , varsa da bilmiyorum)
Misal bu sabah ibra olayı bitti - Metin Öztürk adayım dedi hemen. sadece aylık toplantılarda ibra etmeyeceğim , bu hallere düşürdün demekten başka nerede "işin ucundan tutalım destek olalım" tavrı / jesti / desteği oldu.
Bu bakış açısıylada kim gelirse gelsin sevmeyeni hep kuyu kazacakmış gibime geliyor. O da sakat durum
Aysal 10 m dolar bütçeli basket takımı bıraktı.
Geldiler dediler bu bütçe nereden karşılanacak yoksa 10 m dolat zarar demek
Sezon ortasında tüydü gitti
Sonra dediler hayırdır nolacak, bu da sponsor olucam dert etmeyin siz ibra edin dedi.
Sonra da sponsor falan olmadı basket bütçesinden giren girdi.
Senin anlattığınla alakası yok durumun.
Liselilerin elinde oyuncak olacağına satılsın, Liverpool falan da satıldı hicbisi olmadı başarılı ve zenginler
Burak elmasta o kişilik yoktu renktaş yüzden listesinde kim olursa olsun iyi bir lider olamazdı.Medya resmen yedi Burak Elmas’ı adı geçenler korkunç. Kendisinin de bir sürü hatası oldu tamam ama ben bir gün bile bu adam bu kulübü soymaya gelmiş diye düşünmedim. İsmi geçenlere bakınca Burak Elmas’ın listesini güçlendirerek çürüklerden ve sapıklardan arınmış şekilde tekrar başkan olmasını isterdim.
(Doğru bir aday çıkmadığı sürece)
Burak elmasta o kişilik yoktu renktaş yüzden listesinde kim olursa olsun iyi bir lider olamazdı.
Güçlü bir listesi olması , lider olması ve parasal anlamda güçlü biri olması gerek GS başkanının bence.İyi bir lider olmak, iyi bir başkan olmak için yeterli değil bkz: RTE
Ihraçgöksel gümüşdağ'dan ses var mı?
bence de kalır bi zararları yokAysal Baskan olursa Campos ve Italyan Sd kalir gibi.