Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.557
- 17.721
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 sene SÜREN ile sürdü bu sefer AKGÜN ile sürecek.Terim’i getirip transferlerde hocayı yok saymak realiteden baya uzak kardeşim. O birliktelik mümkün değil
Sağlam kadro kurmak, GSCimbom için özel loca, Fatih TERİM'i hoca olarak tekrar takımın başına getirmek ama transferleri kuracağım ekibimle yapmak olurdu. Boş vaat vermektense realiteden yanayım.
4 sene SÜREN ile sürdü bu sefer AKGÜN ile sürecek.
Sarayla arası iyi, para versin diye Özbek Brothers’ı geri getirecekler. San Andreas fayı üstündeyiz; fay kırılırsa Galatasaray sallanır ama yıkılmaz diye bir şey olmaz, direkt yıkılır.
@Hasan Bekir demiştim sana renktaş, Apo DÖ’nün listesine atar kendini diye. Umarım sadece yönetici olur.
Biz anlaşırız Hocamla. Gelin Aday olayım Başkan olayım.4 sene Süren hocanın suyuna gitmese, alanına girmek, işine karışmak istese mümkün değildi o birliktelik. Süren’in röportajını okumanı öneririm. Süren’in Terim üstünde bir tahakküm kurduğu yok yani. Kimse kimsenin alanına girmedi sen giricem diyosun
para kimde varsa o gelsin, yoksa gedson gibi 500.000 euro icin cingene pazarligi icin oyuncu kaptiramayiz, bu saatten sonra
Biz anlaşırız Hocamla. Gelin Aday olayım Başkan olayım.
Mali işleri de işi bilene yaptırırız.Seçelim seçelim de Temmuz da çok ödeme varmış kaynağın ne, daha transferi falan var bu işin, yapamadım seçime gidiyorum deme sonra![]()
heaaan itibariyle yigit sardinciyiz