Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtar varÜnal Aysal Haluk Ulusoy Ali Sabancı Cemal özgörkey bunlardan biri olsun camianın en zenginleri bunlar ya da daha zengini varsa o gelsin
aysal mevcut mali yapıyla aday olur mu emin değilim
başkan olursa bu durumda ne yapar onu da merak etmiyor değilim
Tulun ile gelecekse Fransız etkisi görebiliriz ama Garcia dışında iyi biri yok, o da İngiltere kovalıyor; İtalyan hamlesi yapmaz bence. Almanlardan Favre,-Farke Okan'ı da nedense düşünmüyorum. Para yok diye belki olabilir çünkü Terim ile Laurent Blanc arasında kalmıştı o dönemde. Gönlü Blanc'dan yanaydı ama Albayrak ikna etmişti. Aslında Monaco Clement'i kovabilir diyorlar eğer öyle bir şey olursa gitmemiz gereken adres belli bence. Hemşehrisi zatenbilemiyorum açıkçası
Tulun ile gelecekse Fransız etkisi görebiliriz ama Garcia dışında iyi biri yok, o da İngiltere kovalıyor; İtalyan hamlesi yapmaz bence. Almanlardan Favre,-Farke Okan'ı da nedense düşünmüyorum. Para yok diye belki olabilir çünkü Terim ile Laurent Blanc arasında kalmıştı o dönemde. Gönlü Blanc'dan yanaydı ama Albayrak ikna etmişti. Aslında Monaco Clement'i kovabilir diyorlar eğer öyle bir şey olursa gitmemiz gereken adres belli bence. Hemşehrisi zaten. Tabii önce aday olması lazım.
Evet ama yaza yolcu gibi duruyor. Ligde ilk 5 dışı kaldı ve Braga'ya elendi.clement daha yeni gitmedi mi ya
3 ay dolmadan Terim'e yakın yorumcular ve hesaplardan Campos- Sensibilie için Galatasaray'dan transferlerden komisyon alacağı oyuncuları aldırmak istiyorlar Terim izin vermiyor ve buna benzer imaları duyar gibiyim.Artık şu yönetim işini profesyonellere devretme vakti geldi. Şu ekip kurulursa önümüzdeki 3 senede en az 2 şampiyonluğumuz garanti:
Başkan: Ünal Aysal
Başkan Yardımcısı: Abdurrahim Albayrak
Futboldan sorumlu yönetici: Fatih Terim
Teknik direktör: Okan Buruk
Transferden sorumlu yönetici: Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel
Hukuk işleri: Rezan Epözdemir
Scout: Pasqual Sensible
Danışman: Luis Campos
Hayalimdeki ekip ben bir Galatasaray'lı olarak tam bu ekibi istiyorum işte.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terzi:
Aysal şu an yurtdışında, hafta sonu TR’ye gelip görüşmeler yapacak. Sezgin Gelmez’e gelen istihbarat bana da geldi. Bunun dışında Cemal Özgörkey Aysal’ın 2. Başkanı olabilir.
Terzi:
Aysal şu an yurtdışında, hafta sonu TR’ye gelip görüşmeler yapacak. Sezgin Gelmez’e gelen istihbarat bana da geldi. Bunun dışında Cemal Özgörkey Aysal’ın 2. Başkanı olabilir.
Ft kimseyle calısamaz egosuyla bu ekip max 1 hafta götürürArtık şu yönetim işini profesyonellere devretme vakti geldi. Şu ekip kurulursa önümüzdeki 3 senede en az 2 şampiyonluğumuz garanti:
Başkan: Ünal Aysal
Başkan Yardımcısı: Abdurrahim Albayrak
Futboldan sorumlu yönetici: Fatih Terim
Teknik direktör: Okan Buruk
Transferden sorumlu yönetici: Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel
Hukuk işleri: Rezan Epözdemir
Scout: Pasqual Sensible
Danışman: Luis Campos
Hayalimdeki ekip ben bir Galatasaray'lı olarak tam bu ekibi istiyorum işte.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burhan yeni haber girdi, Aysal iptal. DÖ kaldı geriye. Ben kabullendim artık, bari güçlü isimleri listesine alsa. Özgörkey'den başlayabilir mesela.Aysal zaten sözcüye kendi demişti belirli görüşmeler yapacağını. Sezgin Gelmez'in haberinde şöyle bir çelişki var ikna çalışmaları başladı diyor sonra hafta başında adaylığını açıklayacak diyor hangisi doğru ya ikna çalışmaları sonuç verdi adaylığını hafta başında açıklayacak yada şu an kararsız listesinde düşündüğü kişiler ile konuşup ve adayları görüp ona göre kararını verecek. Onun dışında Aysal aday olursa listesinde Özgörkey, Ebru Köksal, Ali Gürsoy, Mete İkiz kesin olur diye düşünüyorum onun dışında Albayrak(yada Cengiz tarafından oy alabilecek başka biri), Adnan Öztürk, Özgür Savaş Özüdoğru'da yüksek ihtimal listede olur diye düşünüyorum.
3 dk önce hissedip yazmıştım :d daha da GS ile ilgili tek kelime konuşma o zaman