Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanla mı yabancıyla mı
Başkan İtalyan sever
32157-1627167159.png

aysal mevcut mali yapıyla aday olur mu emin değilim

başkan olursa bu durumda ne yapar onu da merak etmiyor değilim

Ünal Aysal Haluk Ulusoy Ali Sabancı Cemal özgörkey bunlardan biri olsun camianın en zenginleri bunlar ya da daha zengini varsa o gelsin

bilemiyorum açıkçası
Tulun ile gelecekse Fransız etkisi görebiliriz ama Garcia dışında iyi biri yok, o da İngiltere kovalıyor; İtalyan hamlesi yapmaz bence. Almanlardan Favre,-Farke Okan'ı da nedense düşünmüyorum. Para yok diye belki olabilir çünkü Terim ile Laurent Blanc arasında kalmıştı o dönemde. Gönlü Blanc'dan yanaydı ama Albayrak ikna etmişti. Aslında Monaco Clement'i kovabilir diyorlar eğer öyle bir şey olursa gitmemiz gereken adres belli bence. Hemşehrisi zaten :). Tabii önce aday olması lazım.

3 dk önce hissedip yazmıştım :d daha da GS ile ilgili tek kelime konuşma o zaman

Tulun ile gelecekse Fransız etkisi görebiliriz ama Garcia dışında iyi biri yok, o da İngiltere kovalıyor; İtalyan hamlesi yapmaz bence. Almanlardan Favre,-Farke Okan'ı da nedense düşünmüyorum. Para yok diye belki olabilir çünkü Terim ile Laurent Blanc arasında kalmıştı o dönemde. Gönlü Blanc'dan yanaydı ama Albayrak ikna etmişti. Aslında Monaco Clement'i kovabilir diyorlar eğer öyle bir şey olursa gitmemiz gereken adres belli bence. Hemşehrisi zaten :). Tabii önce aday olması lazım.

clement daha yeni gitmedi mi ya

Adaylara bakın içinize sinen tek kişi var mı ya

Genel kurula bakıyorsun, oyunculara ve taraftarlara sosyal medyada sayıp söven kişiler üye sıfatıyla kulüp hakkında konuşuyorlar.Birbirleri içlerinde keskin bir şekilde ayrılmışlar, herkes kendi tarafının derdinde.Liseci tarafı ayrı, diğerleri ayrı bir kafa.60 kişi konuştu, toplamda 10 kişi sayabilir misiniz kulüp hakkında yapıcı eleştiriler yapan, çözümler sunan?

Gsnin yeni başkanı değil yeni sahibi olmalı.Yasa da çıkmış zaten.

Artık şu yönetim işini profesyonellere devretme vakti geldi. Şu ekip kurulursa önümüzdeki 3 senede en az 2 şampiyonluğumuz garanti:

Başkan: Ünal Aysal
Başkan Yardımcısı: Abdurrahim Albayrak
Futboldan sorumlu yönetici: Fatih Terim
Teknik direktör: Okan Buruk
Transferden sorumlu yönetici: Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel
Hukuk işleri: Rezan Epözdemir
Scout: Pasqual Sensible
Danışman: Luis Campos

Hayalimdeki ekip ben bir Galatasaray'lı olarak tam bu ekibi istiyorum işte.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ay dolmadan Terim'e yakın yorumcular ve hesaplardan Campos- Sensibilie için Galatasaray'dan transferlerden komisyon alacağı oyuncuları aldırmak istiyorlar Terim izin vermiyor ve buna benzer imaları duyar gibiyim.

Bu zengin başkan aday adaylarının aday olmamasının nedeni egoları.Kaybedeceği bi seçime girmek istemiyolar garanti banko kazanacağı seçim atmosferi olursa aday olurlar.Eşref'in de oy potansiyeli belli..

Terzi:

Aysal şu an yurtdışında, hafta sonu TR’ye gelip görüşmeler yapacak. Sezgin Gelmez’e gelen istihbarat bana da geldi. Bunun dışında Cemal Özgörkey Aysal’ın 2. Başkanı olabilir.

Bunu diyen adam,aysal istanbula gelip dedigi gorusmeleri yapmadan az once aysalla ilgili olumsuz haber girdi.tassak mi geciyo bu manyaklar

Terzi:

Aysal şu an yurtdışında, hafta sonu TR’ye gelip görüşmeler yapacak. Sezgin Gelmez’e gelen istihbarat bana da geldi. Bunun dışında Cemal Özgörkey Aysal’ın 2. Başkanı olabilir.

Aysal zaten sözcüye kendi demişti belirli görüşmeler yapacağını. Sezgin Gelmez'in haberinde şöyle bir çelişki var ikna çalışmaları başladı diyor sonra hafta başında adaylığını açıklayacak diyor hangisi doğru ya ikna çalışmaları sonuç verdi adaylığını hafta başında açıklayacak yada şu an kararsız listesinde düşündüğü kişiler ile konuşup ve adayları görüp ona göre kararını verecek. Onun dışında Aysal aday olursa listesinde Özgörkey, Ebru Köksal, Ali Gürsoy, Mete İkiz kesin olur diye düşünüyorum onun dışında Albayrak(yada Cengiz tarafından oy alabilecek başka biri), Adnan Öztürk, Özgür Savaş Özüdoğru'da yüksek ihtimal listede olur diye düşünüyorum.

Artık şu yönetim işini profesyonellere devretme vakti geldi. Şu ekip kurulursa önümüzdeki 3 senede en az 2 şampiyonluğumuz garanti:

Başkan: Ünal Aysal
Başkan Yardımcısı: Abdurrahim Albayrak
Futboldan sorumlu yönetici: Fatih Terim
Teknik direktör: Okan Buruk
Transferden sorumlu yönetici: Cenk Ergün ya da Haldun Üstünel
Hukuk işleri: Rezan Epözdemir
Scout: Pasqual Sensible
Danışman: Luis Campos

Hayalimdeki ekip ben bir Galatasaray'lı olarak tam bu ekibi istiyorum işte.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ft kimseyle calısamaz egosuyla bu ekip max 1 hafta götürür

Aysal zaten sözcüye kendi demişti belirli görüşmeler yapacağını. Sezgin Gelmez'in haberinde şöyle bir çelişki var ikna çalışmaları başladı diyor sonra hafta başında adaylığını açıklayacak diyor hangisi doğru ya ikna çalışmaları sonuç verdi adaylığını hafta başında açıklayacak yada şu an kararsız listesinde düşündüğü kişiler ile konuşup ve adayları görüp ona göre kararını verecek. Onun dışında Aysal aday olursa listesinde Özgörkey, Ebru Köksal, Ali Gürsoy, Mete İkiz kesin olur diye düşünüyorum onun dışında Albayrak(yada Cengiz tarafından oy alabilecek başka biri), Adnan Öztürk, Özgür Savaş Özüdoğru'da yüksek ihtimal listede olur diye düşünüyorum.
Burhan yeni haber girdi, Aysal iptal. DÖ kaldı geriye. Ben kabullendim artık, bari güçlü isimleri listesine alsa. Özgörkey'den başlayabilir mesela.

3 dk önce hissedip yazmıştım :d daha da GS ile ilgili tek kelime konuşma o zaman

O zaman destek istediği desteği ve listeyi göremedi sanırım bu durumda ya Özbek ya Eşref başkan olur gibi sürpriz de aday olursa Özgörkey'in kazanacağını düşünüyorum ama listeleri görmek lazım.

Ekonomiden anlayan, sponsorluk vb. anlaşmaları halledebilecek yeterlikte herhangi bir kişi olabilir. Mümkünse sportif alandan uzak kalsın. Gereksiz anlam ve beklenti yüklenen bir pozisyon başkanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt