Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecan yaratacak bir seçim olmayacak gibi.. bir karamsarlık var herkeste hayırlısı.

herkeste başka başka bakış açılarından var o karamsarlık

1-2 maçla topçuya hemen çöp
kötü sonuçta her isme Çöp / defol ve eskilere gönderme
her gündeme negatif , karamsar bakış açısı

bugünkü kimliğe işledi ne yazık ki

Fatih Terim, Dursun Ozbek, Abdurrahim Albayrak diyenler ne yer ne icer merak ettim :)

şu "paralı" başkan kafasını oldum olası anlamadım . akıllı adam lazım, markalı olan adam lazım paralı değil.

Ali Koç 4 senedir allah bilir ne kadar maddi hibesi cartı curtu vardır , yani kulübün tapusu çıksa bir kısmına ismini yazar , kolayda kaybetmez seçim falan durmak istediği sürece.

O tarza ben çok karşıyım.

"Ünal Aysal" olarak vermiş olduğum reyimi sevgili başkanın aday olmayacağını öğrenince "Eşref Hamamcıoğlu" olarak revize ediyorum.

Istersin ama fatih terim icin istersin,sosyal medyadaki terimtayfa gibi.forumdaki en sıkı terimcilerden biriyim.ama ben bile dursunla,albayrakla hocanin yapamayacağını ve bunlara guven duyulmamasi gerektigini biliyorum.iyi forumlar

Istersin ama fatih terim icin istersin,sosyal medyadaki terimtayfa gibi.bu bildiğin sacmalik.forumdaki en sıkı terimcilerden biriyim.ama ben bile dursunla,albayrakla hocanin yapamayacağını ve bunlara guven duyulmamasi gerektigini biliyorum.iyi forumlar
İyi Forumlar :D

Torrent paragöz değilse yeni yonetimin önünü açmak için istifa etmesi lazım sonrada girsin la liga 2de takilsin

Dursun Özbek diyenler ifşa edilip forumdan ihraç edilsin.

9:20 den sonrası muazzam

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Eskiden bende paralı başkan olayına karşıydım ama gelinen noktada hem akıllı hem paralı adam lazım.Gelirler gelmeden gidiyor muhtemelen, döndürmek epey zor bu çarkı. Aylık sadece futbol takımına 60-70 milyon lazım rakamlar çok büyük.Kim gelirse gelsin işimiz çok zor seneye avrupada yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt