Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğunluk Eşref Bey'i seçtiğine göre GS'miz için hayırlı olan aday Metin Öztürk diyebiliriz.

Önceki seçimi Kaybedenlerin yarışacağı yeni bir seçim

Kazanan kim bilmiyorum fakat görünen o ki kaybeden Galatasaray olacak

Eşref beye katılıyorum iki aday Gs Tv'de proje veya hazırlıklarını karşılıklı olarak anlatmalı. Onun dışın Eşref bey iş dünyası arkamızda tarzı bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam bunu diyen kişiden ben yeni bir stad sponsoru beklerim Nef'e komple(Kadın-Erkek) basketbolu yönetmesini isterim erkekte biraz bütçe arttırması olası olur böylelikle. Yine 2-3 ayda Kemerburgaz'ın inşaatına başlanmasını ve en geç yıl sonuna kadar salonun inşaatına başlanmasını beklerim. Onun dışında Otel'i(Sanırım bir hastaneye kiralanacak)- Florya'yı Elmas yönetiminin hali hazırda başlattığı projeyi devam ettirecek sanırım çünkü Öztürk bu başlanılan projelerin doğru projeler olduğunu söyledi.

O kadar umutsuz durumda değiliz bence.En beğenmediğim Cicaldau'yu bile kâr ederek satabiliriz yazın.Umarım saçma sapan Cenk Ergün'le falan yola çıkmazlar.Yoksa gelir oluşturmak için yok pahasına Kerem'i, Marcao'yu satarız diye korkuyorum.

Bu eşref başkan popülist değil bu çok iyi ama umarım mülayim biri değildir ne cekiyorsak mülayim kibar profilden çekiyoruz bize ağzı bozuk hakedene küfür edecek sert konusabilecek profiller lazım bıktık şamar oğlanı olmaktan

Esref baskanim kazanmalidir.

5 yil samp olacaz
nokta atis transferler
transferler zamanda bitecek
Futbolun basina Levent nazifoglu denen balonu koymak

Metin ozturk acayip populist bir adam, elmastan sonra gerek yok.

gsnin sportif basarisi zerre umrunda olmayan, kafatasci, gs adasinda godoman arkadaslariyla pilav partisi yapmaktan baska bi amaci olmayan zatin secilmesi kulubun sonu olacaktir.

İbra mibra ortaligi ayaga kaldirip 1 tane aday cikaramayanlar da yerin dibine batsin

Bu eşref başkan popülist değil bu çok iyi ama umarım mülayim biri değildir ne cekiyorsak mülayim kibar profilden çekiyoruz bize ağzı bozuk hakedene küfür edecek sert konusabilecek profiller lazım bıktık şamar oğlanı olmaktan
Burak elmas ve avaneleri baskanlik yarışında cocukkca sevinirken onlara laf sokmustu,sakin falan diye.bir an icin hulusi kentmen gibiydi

iki farklı politika görüyorum ben

Metin Öztürk - 2 3 günde bir tivitter muhabirleri ya da kanal bağlantıları ile ortyaa çıkıp konuşuyor. Konuştukça pembe tablolar çiziyor - ki hata. Burak Elmas en güzel örnek aslında. Vaadler ile olmuyor , icraatla oluyor - ki kendisi her aylık toplantıda çıkıp iğnemiştir bunu.

Eşref Hamamcıoğlu - farklı şekilde çok ortaya çıkmadan seçime yaklaşıyor gibi (belki de çalışma yapıyor backgroundda seçilirim diye, inşallah öyledir).

Cenk Ergün Nazifoğlundan iyi heralde yorumları okudukça öyle bakıyorum ama bizim foruma baksan 1 tane bile dünyada yönetici profili yok, her üye her futbolcu her daim %90 çöp.

Bekleyip göreceğiz seçimi - ne kadar çabuk o kadar da iyi açıkçası.

Yerli monchi de ona buna para dağıttı gereğinden fazla nazifoğluda ulan iki türlüde kazık bize batacak galiba..

Yerli monchi de ona buna para dağıttı gereğinden fazla nazifoğluda ulan iki türlüde kazık bize batacak galiba..
Sonuçta başkanlar onaylamıyor mu - o nedenle sorumlu gene başkandır bana göre.

Futbol açısından mucize hareketler beklemiyorum hatta istemiyorum (zaten onu yapacak para yok)

bir yaz sezonunda olacak işte değil her şey. hangi hoca gelecekse farketmez - öncelikle 1 yıl üstüne opsiyon bakılmalı ki önümüzde ki sezon kendisni kanıtlama gibi olsun (o nedenle büyük isim gelmeyebilir - zaten şu durumda hiç kimseye yüklü kontrat bağlamayalım).
EĞER gelecek yönetim - aman nereden gelirse gelsin para gelsin diye olmadık fiyatlara futbolcu satacaksa yapmasın. (Kerem , Marcao, Nelsson başta olmak üzere - Cica mesela bunun için cuk ,o hemen gidebilir katkısı 0 , keza taylan iç trasnferde isteyeni olursa hemen)

Yüksek teklifler gelmez ise kadronun banko isimleri korunmalı. Ortasahya takviye istenmeyen adamların gönderilmesiyle yapılmalı (isitistani isimler olursa düşünülür) 2-3 güçlü takviyeli ve bek takviyeli bir yaz geçirsek bana yetecektir. Kerem Yunus kanatlarnı çalıştıran ortasaha aynı zamanda Mostafayı - Gomis'i ve umarım genç forvet oynatırız onu öne çıkarır.

6 - 8 - 10 ve bekler bizim hkaikaten ilgilenmemiz gereken kısım. buralara nokta atışı yapılırsa kadronun kalanı çok rahat bu ligi kazanır. Berkan her ne kadar yeteneksiz desem eleştirsemde daha bence kesin karar alınmaması ve "kolay" maçlarda rotasyon için oynatılmalı.

Öyle satalım 40 M euro alalım , sonra sil baştan kadro yapalım çok zor iş - bu sezondan kötü çıkma olasılığı da var o yolun sonunda. Medya zaten anormal yazıp çizip bizde kriz ortamı çıkaracaktır her zamanki gibi kerem ve marcao özelinde "GİTMEK İSTİYOREEE" tarzında başlıklar çıkabilir. Yeni yönetimin notu yaz dönemini nasıl ele aldığından belli olacak bende çünkü zaten ikiside önceki seçimde aday- buna dair çalışma yapmış - sezonuda yakından takip etmiş adamlar.

Özetle önümüzdeki sezon tıpkı aslında bu sezon olduğu gibi iyi bir takım temeli yaratıp başarı geldikçe üstüne koymaya uygun geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt