- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
MÖztürk listesinde de twitçiler ve geri vitesçiler çıkmış. Hamamcıoğlu kolay kazanacak gibi duruyor, Terimciler listenin tamamını incelemeye başlar şimdi.
Hasta mı bunlar ustad.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MÖztürk listesinde de twitçiler ve geri vitesçiler çıkmış. Hamamcıoğlu kolay kazanacak gibi duruyor, Terimciler listenin tamamını incelemeye başlar şimdi.
Ben de eski tweet arayanlardanım ayıp oluyo üstatHasta mı bunlar ustad.
Ben de eski tweet arayanlardanım ayıp oluyo üstat![]()
Frank Haise'nin kontratı 2023'e kadar varmış o yüzden bana pek mantıklı gelmiyor Lens bırakmaz bence. Rudi Garcia ise maliyeti nedeniyle olmaz gibi geliyor bana olsa isterim gayet iyi ve bize yakışacak bir hocadır bence. Ama sanki Farke gibi bpşta genç bir isim yada Nenad Bjelica veya Trpisovsky gibi Çek- Sırp- Norveç- Danimarka liglerinden bir isim getirecek gibi geliyor Eşref H. kazanırsa. Bu arada Rudi Garcia keşke olsa ben razıyım kendisinden bence gayet elit bir hoca.
Yardımcı hocalardan biri hazır gibi..
Duruşu tam gs duruşu umarım basarili olurUmarım kendini yetiştirmeye devam eder açıkçası biraz da şans yardımıyla iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayin Ozturke sorum
Yardımcı hocalardan biri hazır gibi..