Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw kadın hem maaşı yanlış biliyo hem de burdaki tipler gibi parayı almadan gider mi dio hasta olan bunu point out eden mi oluyor aklına eseni yaz sonra pardon de

Ben de eski tweet arayanlardanım ayıp oluyo üstat :D
RadiantGratefulAndeancat.webp

Acep bu hanım ofsaytın tanımını yapabilir mi

Frank Haise'nin kontratı 2023'e kadar varmış o yüzden bana pek mantıklı gelmiyor Lens bırakmaz bence. Rudi Garcia ise maliyeti nedeniyle olmaz gibi geliyor bana olsa isterim gayet iyi ve bize yakışacak bir hocadır bence. Ama sanki Farke gibi bpşta genç bir isim yada Nenad Bjelica veya Trpisovsky gibi Çek- Sırp- Norveç- Danimarka liglerinden bir isim getirecek gibi geliyor Eşref H. kazanırsa. Bu arada Rudi Garcia keşke olsa ben razıyım kendisinden bence gayet elit bir hoca.

Ligue 2’deyken sözleşme imzalamış. Çok cüzi bir çıkış opsiyonu olması muhtemel bence. Maaşı azdır. Bedavaya çıkma ihtimali de olabilir. Lyon da Julien Stephan’ı benzer şekilde alacakmış.

Bjelica büyük ligde çalışmamış, en azından iyi AL performansı vermemiş birisine ön yargılıyım. Tanımıyorum kendisini ama 50 yaşına gelmiş. Potter gibi genç değil.

Trpivosky’e olumsuzum. Çünkü Slavia’yı zengin iş adamı aldıktan sonra ivme yakaladılar. Sırbistan’ın tüm yeteneklerini de topluyorlar zaten. İyi jenerasyonları da var. Hocalık çok bir durum varmış gibi gelmiyor bana, yönetim çok iyi orada. Alınan oyuncular falan iyi iş çıkarıyorlar. Tripovsky’nin balon olduğunu düşünüyorum dürüst olmak gerekirse.

Garcia benim de ilk tercihim olur, bizim lige uyum sağlayabilecek birisi bence.

esref hamamcioglu kesinlike kazanmali

populist konusanlardan biktik

La arkadaş bu nasıl seçim
Kim üye yapıyor bu mikserleri yav

Evet Esref baskanim gelsinde, yoga yapip kücülerek büyücegiz insallah

1- Elde avuçta ne varsa satılsın.
2- Borçlar kapatılsın.
3- Kulüp de satılsın.

Yeter artık be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt