- 18 Mayıs 2011
- 19.327
- 10.151
- 1.688
Takım kaptanları bunu bir kenara çeker ve üslubunca konuşur. Parayı her zaman bulursun ama bu sevgiyi kaybetmeye gerek yok derler. Kendine getirirler… ah mertens olacaktı ki…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar çoğunuz yönetime güvensizsiniz anlıyorum ama lütfen kendinizi reyting için girmeyeceği kılık, söylemeyeceği yalan, binmeyeceği tren olmayan şu tiplerin gazına gelmeyin yeter
Evet haklısın sadece hala barışın bu tip şeyler yapacağına inanamıyorumBizimkiler bu konularda futbolculara ceza yada mobbing uygulamıyor.
Bizim aksiyon aldığımızı sanmıyorum.
4+1 sözleşme.Hersey bir yana barışa bence zam yapılmalı hatta sözleşmeye 50 60 serbest kalır maddesi koyulmali
Hersey bir yana barışa bence zam yapılmalı hatta sözleşmeye 50 60 serbest kalır maddesi koyulmali
Sanmıyorum onunla da görüşme olmuştur. Kafanı topla gibisinden.Barış neomla habersiz görüştü diye biz mi antrenmana çıkarmadık acaba
arkadaşlar çoğunuz yönetime güvensizsiniz anlıyorum ama lütfen kendinizi reyting için girmeyeceği kılık, söylemeyeceği yalan, binmeyeceği tren olmayan şu tiplerin gazına gelmeyin yeter
4+1 sözleşme.
60m Euro serbest kalma ve Türkiye'den başka kulübe satılamaz maddesi.
Barışa 3.5m Euro + 1m Euro başarı bonusu maddesi.
Yunus'a net 2.5m Euro veriyorsun.bu parayı verirsek hem barışa hem kulübe kötülük yapılmış olur
bu parayı alan barışa asla o bonservisi ve n
maalı ödemez avrupada
bu maaşı alan barış da 6 ay sonra salmaya başlar