GSC Haber Galatasaray: "Bazı kulüpler, FIFA kurallarını hiçe sayarak, sözleşmesi devam eden oyuncularımıza teklif yaptılar"

Takım kaptanları bunu bir kenara çeker ve üslubunca konuşur. Parayı her zaman bulursun ama bu sevgiyi kaybetmeye gerek yok derler. Kendine getirirler… ah mertens olacaktı ki…

büyük kulüp olmak budur

arkadaşlar çoğunuz yönetime güvensizsiniz anlıyorum ama lütfen kendinizi reyting için girmeyeceği kılık, söylemeyeceği yalan, binmeyeceği tren olmayan şu tiplerin gazına gelmeyin yeter

Bu adama hala inananın aklını seveyim kimse kusura bakmasın. Yahu adamın 1 tane doğru çıkan haberi yok, hala inanılıyor.

Barış Alper'e zamlı yeni sözleşme imzalamak zorundayız bu saatten sonra

60-70 milyon euroları görmeden de masaya oturmak yok

Hersey bir yana barışa bence zam yapılmalı hatta sözleşmeye 50 60 serbest kalır maddesi koyulmali

yav renktaş sen neden anlamak istemiyorsun barışa kısa bir süre önce zaman yapıldı zaten

her gelen transfer teklifinde zam mı yapacağız

3-4 milyon euro alan barışı kim transfer eder o saatten sonra seneye filan

arkadaşlar çoğunuz yönetime güvensizsiniz anlıyorum ama lütfen kendinizi reyting için girmeyeceği kılık, söylemeyeceği yalan, binmeyeceği tren olmayan şu tiplerin gazına gelmeyin yeter

febeye yaranmaya yanlamaya çalışan gsli değildir taraf değildir.

4+1 sözleşme.

60m Euro serbest kalma ve Türkiye'den başka kulübe satılamaz maddesi.

Barışa 3.5m Euro + 1m Euro başarı bonusu maddesi.

bu parayı verirsek hem barışa hem kulübe kötülük yapılmış olur

bu parayı alan barışa asla o bonservisi ve n
maalı ödemez avrupada

bu maaşı alan barış da 6 ay sonra salmaya başlar

Bu açıklamayı şöyle anlayabiliriz Neom'un maks teklifi ya 30+5 yada 35+5. Bunun üzerine bizimkilerde artık hem oyuncu ile iletişimi kessinler hem de tamamen köprüleri atmak için böyle bir yol izlemişlerdir.

Helal olsun başkan. Doğrusu budur.

ELP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

napolinin yaptıgı tarife uygulanmalı

Neom şimdi şikayeti çekelim diye daha yüksek teklifle gelecektir köşeye sıkıştılar Dursun Perez bu işin kurdu olmuş.

bu parayı verirsek hem barışa hem kulübe kötülük yapılmış olur

bu parayı alan barışa asla o bonservisi ve n
maalı ödemez avrupada

bu maaşı alan barış da 6 ay sonra salmaya başlar
Yunus'a net 2.5m Euro veriyorsun.

Barışa 3.5m euro vermekte abes görmüyorum.

Barış fizik kondisyonunu koruduğu sürece uzun yıllar bizde devam etmeli. Aynı anda 5 mevki yedekliyor. Muadili yok + yerli.

Motivasyonunu, azmini kaybetmediğini sürece ilk 11'de banko oyunculardan.

barisa 8 teklif ediyorlar bize 20 fifaya sikayet etmeli

Yönetim barışa mobbing yapıyor diyenler özür dileyecek mi?

Geri
Üst Alt