Galatasaray: "Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi beraber bindikleri salıncaktan teker teker indireceğiz"

E bizimkiler de onların Fetö bağlantılarını söylesin. Hatta yetinmeyip 2011 Türkiye kupasını neden iade ettiklerini sorsun. Atları severler mi diye sorsun. Cevap çok basit işi bilene
Dün videolu paylaşımın sonuna at kişmenesi koymuşlar. İnce ince ama zekice sonradan anlaşılacak işler bunları anladıkça daha da kuduruyorlar.

Bjk bizim salıncak paylaşımıyla ortamı gerdiğimizi söyleyip şikayet ediyo

Sonra başka açıklamasında emre kaplana saldıran bjkliyi savunuyo

Beyin a geçirdim
Kel küfürlü tezahürat başlatıyor, genel kurulda müzikli küfür organizasyonu düzenliyorlar sonra biz salıncak paylaşınca ağlıyorlar. Siz başlatıyorsunuz hep karaktersizler

Simdi olayi anlamadim… <agladilar> Salincaga bindirdik, <yine agladilar>, Salincaktan indirdik, <aglak hareketlere devam>, tahtiravall’ye bindirdik, <aglamalari durmadi>an itibariyla tekrar salincaga aldik. Kayma faslina ne zaman….. akilmda deli sorular, kafam karisti harbiden.

Son düzenleme:
Jk ve fb maçını ilk yarı için atlattık, hem de 6 puan ile. Salıncak diye diye kudurtalım ki top oynasınlar kendi evinde fbye karşı.

Adamlar dünden beri resmen Galatasaray’a gücümüz yetmiyor itirafından bulunup, adalet başlığı altında bizi durdurmalarını istiyorlar.

Ite it demedigin zaman ustune binerler

çok güzel açıklama kudursunlar. salıncak mevzusunun g..lerinde bu kadar yara yaptığını bilmiyordum. şu şoför işini de vurgulasalar çok iyi olurdu bir de oradan tutuşurlardı. uçan kuşlar martılar siyah beyaz oğlanlar

Gayet güzel açıklama, tebrikler, kucağa alıp gezdirmek budur, hakedene hakettiği verilmiş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haksız penaltıyla kazanıp maç sonu katledildik açıklaması yapan fb yüzsüzlüğünden istiyorum

Maç sonu doğrandık açıklaması yapmalıydık penaltımız verilse maç 5 e gidecekti

Yapı var yapı. Kim olduklarını bilmiyorlar ama yapı var. Şizofren beyinlerin ürünü hayali insanlar tarafından yönetilen bir yapı

Yapı senelerdir yaptiklari şike miktarinin, VAR yüzünden azalması. Var da eyyamlı ama bi yere kadar yapabiliyorlar, o da yetmiyor.

Şikeyi geri getirin aglamaları bunlar.

Geri
Üst Alt