- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.729
- 5.198
kaldır o avatarıBjk bizim salıncak paylaşımıyla ortamı gerdiğimizi söyleyip şikayet ediyo
Sonra başka açıklamasında emre kaplana saldıran bjkliyi savunuyo
Beyin a geçirdim
okan buruga biat et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaldır o avatarıBjk bizim salıncak paylaşımıyla ortamı gerdiğimizi söyleyip şikayet ediyo
Beyin a geçirdim
lubeye yazdırıyordurali koç hala yazıyor galiba bitiremedi
Gsmizden başka kimseye edemem şahısçılık @Veli Baltacı ların işikaldır o avatarı
okan buruga biat et
Dün videolu paylaşımın sonuna at kişmenesi koymuşlar. İnce ince ama zekice sonradan anlaşılacak işler bunları anladıkça daha da kuduruyorlar.E bizimkiler de onların Fetö bağlantılarını söylesin. Hatta yetinmeyip 2011 Türkiye kupasını neden iade ettiklerini sorsun. Atları severler mi diye sorsun. Cevap çok basit işi bilene
Kel küfürlü tezahürat başlatıyor, genel kurulda müzikli küfür organizasyonu düzenliyorlar sonra biz salıncak paylaşınca ağlıyorlar. Siz başlatıyorsunuz hep karaktersizlerBjk bizim salıncak paylaşımıyla ortamı gerdiğimizi söyleyip şikayet ediyo
Beyin a geçirdim
Tamam haklısın.Gsmizden başka kimseye edemem şahısçılık @Veli Baltacı ların işi
Yapı var yapı. Kim olduklarını bilmiyorlar ama yapı var. Şizofren beyinlerin ürünü hayali insanlar tarafından yönetilen bir yapıAdamlar dünden beri resmen Galatasaray’a gücümüz yetmiyor itirafından bulunup, adalet başlığı altında bizi durdurmalarını istiyorlar.
Yapı var yapı. Kim olduklarını bilmiyorlar ama yapı var. Şizofren beyinlerin ürünü hayali insanlar tarafından yönetilen bir yapı