Galatasaray Demek 4-4-2 Demek

Zevk mi aliyorsun hakaret etmekten? Benim canim sIkIldI ya bence kapatalim. Sidik yarisina girmek yakismiyor.

Sürekli de kavga da anne baba cagirir gibi kollektif konusma Gökhan'im ;)

Asla. Ama sen illa bana hakaret et dersen kurallara uygun bir şekilde ince ince yaparım bunu. Ne zaman istersen. O konuda çekinme yani ;)

Diyalog arasına giren, sidik yarışını başlatan, bel altına vuran, hatalı olan da sensin. Bunu kabul et önce.

Neyse bu kadar yeter, fazla geldi diyorsan da bitirebiliriz elbette. Sıkıntı yok :)

Asla. Ama sen illa bana hakaret et dersen kurallara uygun bir şekilde ince ince yaparım bunu. Ne zaman istersen. O konuda çekinme yani ;)

Diyalog arasına giren, sidik yarışını başlatan, bel altına vuran, hatalı olan da sensin. Bunu kabul et önce.

Neyse bu kadar yeter, fazla geldi diyorsan da bitirebiliriz elbette. Sıkıntı yok :)
He hata bende kabul. Önemli degil.

Hakan alıntı yapma be kardeşim. Yeter yahu. Ne doyumsuz herifsin :)

4-5-1 pas futboludur iyi pas atan, süper çalımcı kanatlar gerektirir.
Bizdeki gibi oyuncular eh işte seviyesindeyse 4-4-2 baskı demektir, rakip defansın dengesini bozar.
4-4-2 sneijdere de uyar kanatsız olarak ta oynanabilir ama Bizde 4-4-2 için yeterli kadro yok.

Kavga'yi Gökhan kazanmis

Tebrik ederim kardesim

ilk defa acilan bir konuyu son yoruma kadar okudum... acilan baslik degilde , icindeki gerilim tadindaki kavga daha cok ilgimi cekti, icinde herseyi barindiriyordu ask-gerilim-dram ...

Eğitimli cahillikten arınmış almancı arkadaşta konuya sardırdığına göre misyon tamamlandığı için konu clitt.

Bu sistemle bizim ligde başarıya ulaşılabilir.Fakat avrupada folluk oluruz.Sen al al bakalım 2 tane fişek gibi kanat bi tane gomez ayarında forvet 4 2 3 1 ın kralı oynanır.Tabi orta göbeğede yırtıcı bir orta saha.

Eğitimli cahillikten arınmış almancı arkadaşta konuya sardırdığına göre misyon tamamlandığı için konu clitt.
Almanci diyerek gurbetcileri assagilayan zihniyete verecegim tek cevap sudur..... """ Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; "Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..

Konuya Yasin'in gelmemesi büyük talihsizlik olmuş.

vardy ve okazakiniz varsa bir de kante ile drinkwater

neden olmasın

Çeptalk

Şüphesiz ki galatasaraya en çok yakışan şablondur..

Alanlar daraltılır savunma ve forvetler arasındaki mesafe kısa tutulur tüm saha o dar alanda pres yapılır top daima sende kalır rakip takım yarısahasına hapsedilip boğulur işte bu 4-4-2 dir işte bu Fatih Terim dir bu eric gerets dir işte bu Galatasaraydır totalciler bilemez bunu...

Geri
Üst Alt