- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
Sneijder nerde oynayacak len
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solda oynayabilir ha olmaz derse çinde veya ajaxtada oynayabilir..Sneijder nerde oynayacak len
Solda oynayabilir ha olmaz derse çinde veya ajaxtada oynayabilir..
Solda oynayabilir ha olmaz derse çinde veya ajaxtada oynayabilir..
Arkasına veya yanına bir alium saidou koyarsak ortada idare edebilir bi ihtimal sasa iliç etkisi yaratabilirsolda sneijder takimin icine sicar. ortada olmasi lazim
Arkasına veya yanına bir alium saidou koyarsak ortada idare edebilir bi ihtimal sasa iliç etkisi yaratabilir
Yaw şu metinde çok mesajlar varda herkes yakalayamaz ama ben injeleri rahatça gördüm terimdash..ilic hayvan gibi kosuyordu. Besiktas macinda ikinci golünde sutu cekerken, ve sutu takip ederken attigi kosularda iyi gözüküyor. Adam cok kosuyordu. Hücum anlaminda yetenekli, ve iyi kosan bir oyuncu oldugu sürece, orada illaki ikinci bir ön libero da gerekli olmaz zaten.
bu iki ön libero olayi da cok sacma, hemde arada sirada üc de oynatiyorlar. Bu sekilde kendi kendini kilitliyorsun Türkiye´de. Hücumda bir oyuncu eksiltiyorsun. Bu iki, 3 ön libero olayina gectiklerinden beri, yani bu son 7-8 yildir anaolu kulüpleri güclenmeye basladi, büyüklere karsi. Baksa Vitor´a, adam Topal, Josef önünde Diego oynatiyor. Sonra diegoya sövüyorlar, ee adam nasil oynasin iki kalas ile ? Bazende cikip Souza, Topal, Ozan yapiyor.
Hücum anlaminda yetenekli oyunculara, takim halinde savunma yapmayi, ve cabuk top kapmayi ögretmek önemli. Rakibin cikardigi topun, bir bir bucuk dakika sonra, rakibin kalenin önüne yeniden gelecegini bildigim, bir Galatasaray´i özledim.
İki ön libero bence de acayip saçma. 4231/433 falan oynuyosan bir tane ön liberon olacak (ofansif yeteneği varsa bonus) bi tane de defansif katkısı da iyi olan çift yönlü bi orta sahan. Öteki 10 numara mı, 8 numara mı, 7 numara mı fark etmez artık.ilic hayvan gibi kosuyordu. Besiktas macinda ikinci golünde sutu cekerken, ve sutu takip ederken attigi kosularda iyi gözüküyor. Adam cok kosuyordu. Hücum anlaminda yetenekli, ve iyi kosan bir oyuncu oldugu sürece, orada illaki ikinci bir ön libero da gerekli olmaz zaten.
bu iki ön libero olayi da cok sacma, hemde arada sirada üc de oynatiyorlar. Bu sekilde kendi kendini kilitliyorsun Türkiye´de. Hücumda bir oyuncu eksiltiyorsun. Bu iki, 3 ön libero olayina gectiklerinden beri, yani bu son 7-8 yildir anaolu kulüpleri güclenmeye basladi, büyüklere karsi. Baksa Vitor´a, adam Topal, Josef önünde Diego oynatiyor. Sonra diegoya sövüyorlar, ee adam nasil oynasin iki kalas ile ? Bazende cikip Souza, Topal, Ozan yapiyor.
Hücum anlaminda yetenekli oyunculara, takim halinde savunma yapmayi, ve cabuk top kapmayi ögretmek önemli. Rakibin cikardigi topun, bir bir bucuk dakika sonra, rakibin kalenin önüne yeniden gelecegini bildigim, bir Galatasaray´i özledim.
Gökhan SancakBruma-Sinan-Sneijder'ın varken 4-4-2 diyene artık denilecek bir şey yok.Ne desem boş