Galatasaray, Domenec Torrent ile Sözleşme Fesih Görüşmelerine Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidecek başka bi yerim varsa giderim. gidemiyosam zaten o işe de şansa girmişim demektir
demek istediğimi anladın sen , adama bu kontratla işbaşına okey vermiş bir kulüp, kontart süresinin %30 u dolunca gödericem,indirim yap demiş.

Bununda "işi yokuşa sürüyor" diye yorumlamak abes. He mancini dersen kıyaslayalım diye , mancinin para derdi yokki hep kazanır zaten bide belli bir süreci yaşattı ve ilişkisi oldu taraftarlarla - Torrentin hiç bir şeyi yok, o yüzden bir kıyk beklemek abes olur.

ben tek kalemde ödersek şunu kabul edermisin teklif edilir max diyordum - adam hepsini istemiş haksız da diyemeyiz.

Hayatım da bu kadar gerizekalıca bir hamle görmemiştim. Bu adama kötüdür iyidir ben onda değilim. Bu kadroya devre arası pep gelse en fazla 2 sıra üstte olurduk. Sen bu adamı hiç bir alt yapın yokkken nasıl getirebilirsin. İdarelik tugay bile olurdu. Sırf ben yaptım demek için yaptı bunu neredeyse küme düşüyorduk. Başkanlığıda bizi de bitirdin Burak. Bu enkazı bu hamlen ile üzerine almış oldun. Oysa hocayı seven biri olarak ihalenin sahibi belliydi.

demek istediğimi anladın sen , adama bu kontratla işbaşına okey vermiş bir kulüp, kontart süresinin %30 u dolunca gödericem,indirim yap demiş.

Bununda "işi yokuşa sürüyor" diye yorumlamak abes. He mancini dersen kıyaslayalım diye , mancinin para derdi yokki hep kazanır zaten bide belli bir süreci yaşattı ve ilişkisi oldu taraftarlarla - Torrentin hiç bir şeyi yok, o yüzden bir kıyk beklemek abes olur.

ben tek kalemde ödersek şunu kabul edermisin teklif edilir max diyordum - adam hepsini istemiş haksız da diyemeyiz.

yav herif alsın almasın derdinde değilim zaten yetersizliğinden bahsediyom. fener ismail'i kovdu, adam yıllardır belli bi iş yaptığı için 2. gün kapısında 10 kulüp yattı. bu herif bizden gitse kulüp bulamayacak, onun için de hak edilişinden bile fazlasını almak için sümük gibi sündürecek olayı tabi ki.

bence zaten bu herif parası verilip güle oynaya ayrılmayı da hak etmiyor. u12'nin filan başına koymak ya da genç takıma taç antrenörü filan yapmak gerekli. madem parayı her türlü bayılacağız, bari bodrum'da bira içerken terleyeceğine florya'da gençlere havlu taşırken terlesin.

Elması yalayanlar bidaha yalasın şimdi, kulübü batırdı rezil etti resmen, yüzsüz utanmaz herif nasıl oluyor da bunun gibiler başkan olabiliyor

Sonuç basit elmas yönetim kurulundaki ekibini toplayıp tazminatı hazırlayacak.
anlık egolarınin hesabını vermeli
Vay efendim terim kendisini gondreecekmis. Terimle gelen terimle gitmeliydi zaten geç bile kalındı. Gerisi kulübe girdi işte.
GscimbomMobile

İşi yokuşa sürmekten vazgeç artık
bunu deme hakkımız yok bana göre

2 aydır başkan adayları diyor ki bu adamla çalışmayacağız (lig devam ediyor he) - adamın ücretlerim bunlar - madem kararınız böyle bedelide bu demesi anormal değil.

sonuçtada o bedeller ödenecek - kaçışı yok o işin. Yönetim bu akşam bu toplantıda bu iş bitsin diyorsa buna razı olacak- pazralığı denemişlerdir de olmaması normal.

Yardimcilarinin hepsini tutardim. Niye tüm parayi verip yollayalim adamlari? Genis teknik ekibimiz olur iste. Adamlar mecbur kalir ve Torrenti kin beslerler. Biraz fedakarlik yapsaydin, simdi hepimiz maasimizin 70% ini tazminat olarak alip ülkemizde olurduk derler. Ve bunlari satan adamla bir daha calismak herhalde istemezler.

Sonuç basit elmas yönetim kurulundaki ekibini toplayıp tazminatı hazırlayacak.
anlık egolarınin hesabını vermeli
Vay efendim terim kendisini gondreecekmis. Terimle gelen terimle gitmeliydi zaten geç bile kalındı. Gerisi kulübe girdi işte.
GscimbomMobile
bunu adaylar seçim öncesinde geçen süreçte burak elmasla toplanıp söylemeleri konuşmaları lazımdı - seçimden önce ayrıl biz çalışmayacağız demelilerdi - gerekire hepsi toplanmalıydı torrentle - 1.5 aydır adam öyle takılıyordu istanbulda lig bitimine kadar vs

Acaba kontratında detay var mı kulüpte çalışan olarak kalsın başka yerde çalışamasın kendi bilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet buluta parmak atmış adam torrenti sabunsuz götürür

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herif gelirken fesih maddesi ztn para first diye düşündüğünün ispatı nasıl davranıldığıyla ilgisi yok, herife seni yolluyorum dediğin an fesih maddesine binaen parasını alacak herif ve indirim yapması için herhangi bir sebep de yok. ne yabancı sevdası bu yaw. ftyi geçtim hamza şampiyon yapıp twitter yüzünden kovulduğunda para almadı. bu denyo parayı s. s. alacak diye s. madalya takacaksınız nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt