Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.599
- 4.843
Gene uçan kaçan kanat oyuncusu bulmuşuz ulan bize defansif yönü güçlü fiziksel olarakdri bir bek oyuncusu lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB:
"Emerson Royal
Flash Royal
Galatasaray kumar oynatıyor."
Yüksek olmaz ya bence. Zaten 15 e almışlar belli ki memnun değiller 6 7 iyi pazarlıkla çekilebilir olarak düşünmekteyim.Fiziiksel iyimis gelsin dicemde simdi kiraliksa tamam. Ama bons vereceksek hele yuksek bonservis ise assignon doue falan niye almadik diye haykiririm
Ekli dosyayı görüntüle 275591
6-7 ise ok. Ama cok maas ister zannimcaYüksek olmaz ya bence. Zaten 15 e almışlar belli ki memnun değiller 6 7 iyi pazarlıkla çekilebilir olarak düşünmekteyim.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum gerçek hayata dönmeni öneririm. Oyundan bakarak topçu mu değerlendirilir.Fiziiksel iyimis gelsin dicemde simdi kiraliksa tamam. Ama bons vereceksek hele yuksek bonservis ise assignon doue falan niye almadik diye haykiririm
Ekli dosyayı görüntüle 275591
bold mesafeliyim ne demek suat ağabeybold mesafeliyim bu isme . performans baglaminda -milan taraftarlari gibi - dusunuyorum .
beklentim olmamasi yonunde .
ustu kalin cizili / kesin vb gibi de diyebiliriz sevgili cafer .bold mesafeliyim ne demek suat ağabey
Futbol gurmesi yorumuneyse herif en azından kuvvetli
1.84 boy ve kalıplı duruyo
ikili mucadelelerde kodumu oturtsa yeterli
jalort gibi üflesen ucmaz bi noktada
Jet sosyete Ajda hanım iş insanı Ali beyDahası var.
Merit Royal