Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.418
- 101.624
- 5.238
Tipi benziyorAssuncao gibi wonderkidse sctik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipi benziyorAssuncao gibi wonderkidse sctik
Begenmeyenler de var

Gelirse kim geliştircek ?
Hakan BaltaGelirse kim geliştircek ?
oyundan cok kopan, asiri gamsiz topcu. umarim tr’deki baska bir takimi gozune kestiren menajerlerin bizim uzerimizden isim yapma denemesidir. kendisinin muadili olan akintola ligimizde ne yapmis da kendisi bizim takima istenecek anlamadim. o yuzden muhtemel bir yalan habere konu olmus topcudur. adinin okunusu seyit olan, masaya soyle bir yan oturan gamsiz topcudur.Beğenmeyenlerin olması normal.
Çünkü bazıları şöyle istiyor:
Yaşı max 20 olsun ama hiç bir eksiği olmasın, bonservisi de 5bin TL olsun. Maaşı da asgari ücret+enflasyon farkı olsun.
Bize geldiği zamanki Marcao’yu istemiyor kimse şu anki Marcao’yu istiyor geldiği anda. Hatta çok çok daha iyisini. Ama o günkü fiyatından bile ucuza![]()
oyundan cok kopan, asiri gamsiz topcu. umarim tr’deki baska bir takimi gozune kestiren menajerlerin bizim uzerimizden isim yapma denemesidir. kendisinin muadili olan akintola ligimizde ne yapmis da kendisi bizim takima istenecek anlamadim. o yuzden muhtemel bir yalan habere konu olmus topcudur. adinin okunusu seyit olan, masaya soyle bir yan oturan gamsiz topcudur.
24 Aralık 2021 05:20 · zinedine
Sozlukte bu mesaja denk geldim. Sanirim daha once izlemis yoksa gamsiz oldugunu filan nereden bilecek. Fakat gamsiz biri 36 macta 23 gole direk nasil katki yapabilir? O istatistik kanat oyuncusu icin super rakamlar
Iste Norvec ligi daha fizikli degil mi? Mesela Trabzon az daha eleniyordu. Tabi bir Danimarka ligi degilNorveç liginde yaptığını unutmayalım.Morutanın falan kilit pas rakamları harikaydı mesela romanya da ama bizde yok bişe.
Avrupa elemeleri 6 mac 2 g 2 a yapmis. Gayet iyi rakamlarNorveç liginde yaptığını unutmayalım.Morutanın falan kilit pas rakamları harikaydı mesela romanya da ama bizde yok bişe.
Avrupa elemeleri 6 mac 2 g 2 a yapmis. Gayet iyi rakamlar
Gelirse kim geliştircek ?
Avrupa elemeleri 6 mac 2 g 2 a yapmis. Gayet iyi raNorveç liginde yaptığını unutmayalım.Morutanın falan kilit pas rakamları harikaydı mesela romanya da ama bizde yok bişe.
Aslinda orta saha ve forvet iyi olursa kanatlarin genc olmasi kotu degil.Maçlarına bakmak lazım, rakamlar yanıltıcı oluyor.Takımda gelişecek çok adam var ve çoğu açıkcası gelişmeyi bırak geri gidiyorlar.Ben bir sure genç transferi yapılmasına karşıyım.7 maçtır kazanamıyoruz, aslında çok kötu değiliz ama takımda tecrubeli diyeceğin oyuncu olmadığı için kazanamıyoruz.Önumuzdeki 5 maçı kazanamasak da şaşırmam.Kritik anlarda eli ayağı birbirine girmeyen adam istiyorum artık.
Avrupa elemeleri 6 mac 2 g 2 a yapmis. Gayet iyi ra
Aslinda orta saha ve forvet iyi olursa kanatlarin genc olmasi kotu degil.
U21'de 4 mac 3 gol atmis.
Aslinda Norvec kupasini saymazsak lig + Avrupa'da 30 macta 7 gol 5 asist yapmis. Boyle bakinca da cok degil.