Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.702
- 4.344
- 778
babelin yerine bu çocuk girer oyuna..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Norveç basınında 4'ü göremedim ama Solbakken için TR'den 4 milyon teklif var demişler. Bodo 7 istiyormuş. O olmayınca Ceide olmuş olabilir.Evet son dakika haber geldi.
4 milyon euro'ya yakin bir teklif yapmisiz. Rosenburg kulubu tekliften memnun gibiymis ve yarin bunu oyuncuyla paylasacaklarmis. Artik buyuk ihtimal Ceide'ye kalmis gibi gorunuyor.
Norveçli gazeteci yazdı forum hesabına.Norveç basınında 4'ü göremedim ama Solbakken için TR'den 4 milyon teklif var demişler. Bodo 7 istiyormuş. O olmayınca Ceide olmuş olabilir.
Forum> Türk basınıNorveçli gazeteci yazdı forum hesabına.
Ustat solbakken man'in plasesi gibi geldi bana. Bu cocuk sol kanat degil mi?Norveç basınında 4'ü göremedim ama Solbakken için TR'den 4 milyon teklif var demişler. Bodo 7 istiyormuş. O olmayınca Ceide olmuş olabilir.
Az once ozelden konustum Norvecli mubabir ile.Norveç basınında 4'ü göremedim ama Solbakken için TR'den 4 milyon teklif var demişler. Bodo 7 istiyormuş. O olmayınca Ceide olmuş olabilir.
Transfer planımız ne anlamadım ki. Demin atılan videoda 2 tarafta da oynamış gözüküyor. 2 kanat mı alacağız acaba yoksa Solbakken'i forvet mi düşünüyorlar çözemedim. Bu tarz adamları alıp Belçika'ya kiralamak lazım normalde.Ustat solbakken man'in plasesi gibi geldi bana. Bu cocuk sol kanat degil mi?
Sol bek ve os alternatiflerimizi gorduk gecen donem. Birbirinden alakasiz kanat isimlerinin cikmasina sasirmamak lazim.Transfer planımız ne anlamadım ki. Demin atılan videoda 2 tarafta da oynamış gözüküyor. 2 kanat mı alacağız acaba yoksa Solbakken'i forvet mi düşünüyorlar çözemedim. Bu tarz adamları alıp Belçika'ya kiralamak lazım normalde.
Bi yerde Nelson’un gidecegini soyluyorlardi ihtimalini daha dogrusu. Bence ederini bulan herkes gitmeli bu cark anca boyle donerSol bek ve os alternatiflerimizi gorduk gecen donem. Birbirinden alakasiz kanat isimlerinin cikmasina sasirmamak lazim.
Ha bu arada keremi satip ceide+solbakken cekerlerse de sasirmam. Nedense kerem yolcu gibi bir his var icimde