Galatasaray, Emil Ceide İçin Teklif Yaptı

Evet son dakika haber geldi.

4 milyon euro'ya yakin bir teklif yapmisiz. Rosenburg kulubu tekliften memnun gibiymis ve yarin bunu oyuncuyla paylasacaklarmis. Artik buyuk ihtimal Ceide'ye kalmis gibi gorunuyor.
Norveç basınında 4'ü göremedim ama Solbakken için TR'den 4 milyon teklif var demişler. Bodo 7 istiyormuş. O olmayınca Ceide olmuş olabilir.

Arap asilli mi ve fm profil paylasirmisiniz

bu ceide de asunçaou gibi kapalı kutu biraz piyango transferi ve umarım büyük ikramiyeyi tutturuz ki bu seneki transferlere bakınca scout ekibine olan güvenim iyice düştü en iyisi nelson 7 kağıt ki o bile bence öyle aman aman bir stoper değil

Ustat solbakken man'in plasesi gibi geldi bana. Bu cocuk sol kanat degil mi?
Transfer planımız ne anlamadım ki. Demin atılan videoda 2 tarafta da oynamış gözüküyor. 2 kanat mı alacağız acaba yoksa Solbakken'i forvet mi düşünüyorlar çözemedim. Bu tarz adamları alıp Belçika'ya kiralamak lazım normalde.

Transfer planımız ne anlamadım ki. Demin atılan videoda 2 tarafta da oynamış gözüküyor. 2 kanat mı alacağız acaba yoksa Solbakken'i forvet mi düşünüyorlar çözemedim. Bu tarz adamları alıp Belçika'ya kiralamak lazım normalde.
Sol bek ve os alternatiflerimizi gorduk gecen donem. Birbirinden alakasiz kanat isimlerinin cikmasina sasirmamak lazim.

Ha bu arada keremi satip ceide+solbakken cekerlerse de sasirmam. Nedense kerem yolcu gibi bir his var icimde

Oyuncuya sallayalım da belki tutar. Zira müthiş transfer dediğimiz adamların hali ortada.

O kadar rezil transferlerden sonra bu scout oyuncumu öneriyor.Hala bu terim ve ekibimi yapıyor transferleri.
bunlarda hiç utanmada yok.

bu adam,solbakkenler hala aynı tarz adamlar.Hala bıkmadan usanmadan göstere göstere yapılan hatalar.Başımızda fenerli olsa anlaşılır diye yapmaz bu hataları.

Bunlar transfer falan yapmamalı.Çok samimi söylüyorum seneye küme düşmeme mücadelesi veririz.

Sol bek ve os alternatiflerimizi gorduk gecen donem. Birbirinden alakasiz kanat isimlerinin cikmasina sasirmamak lazim.

Ha bu arada keremi satip ceide+solbakken cekerlerse de sasirmam. Nedense kerem yolcu gibi bir his var icimde
Bi yerde Nelson’un gidecegini soyluyorlardi ihtimalini daha dogrusu. Bence ederini bulan herkes gitmeli bu cark anca boyle doner

Geri
Üst Alt