Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

donk öküzü alındığında da birileri voliyi vurmuştu sıra bu embesilde...soyun soyabildiğiniz kadar. sonra da neden FFP ???
şirket değil hırsızlar diyarı ...
yazık yazık ..adam antalya gibi takımda yedekti.

Rezillik anasini satayim. Ulan nasil olurda Sinan Gumus gibi yetenegi bulan scoutlar gidip bunu aldiriyor. Burnuma pis kokular geliyor. Bunu scout degil yonetimde maddi durumuna deger katmak isteyen biri aliyordur. Zaten menajeri Emre Colak ile ayniymis

Rezillik anasini satayim. Ulan nasil olurda Sinan Gumus gibi yetenegi bulan scoutlar gidip bunu aldiriyor. Burnuma pis kokular geliyor. Bunu scout degil yonetimde maddi durumuna deger katmak isteyen biri aliyordur. Zaten menajeri Emre Colak ile ayniymis
Jose & melo trafiğinde olanın aynısı oluyor meloyla joseninde menejeri aynıydı her gelen başkan menejer oyuncağı oluyor arkadash

vazgeçtim bu gelmesin,engin bekdemir gelsin

Jose & melo trafiğinde olanın aynısı oluyor meloyla joseninde menejeri aynıydı her gelen başkan menejer oyuncağı oluyor arkadash

O derece mal bir yonetim ile karsi karsiyayiz. Kendi bulduklari oyuncuyu alamayacak kadar pasif , aciz , beceriksiz bir yonetim. Gelen gecen menajer vuracak yine anlasilan yazin

Bruma, Ontivero gibilerine sans vermeyip Emrah ve Yasin lere ver.

Allah belanizi versin ulan irkci herifler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Antalyaspor da bile yedek kalan leş bir transfer olur. Yabancı sınırlaması yokken yine mi yerli alıyoruz? Defol git dursun yeni sezona da bununla başlarsak bastan kaybederiz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özbek kardeşlerin yeni sezon için ilk transferi. Ikisi izlemiş beğenmiş oyle alınmış.

Antalyaspor ile kontratı sezon sonu itibari ile biten ve sözleşme imzalamaya yanasmadigi için kadro dışı bırakılan 24 yaşında ki sağ kanat oyuncusu ile kesin anlaşmaya varıldı.

Takımın kadro derinliğini arttırmak için çalışmalara başlayan Dursun Bey yönetimi aradığı yıldızı gökte ararken Antalya da buldu.

Sezona alternatifi bir kadro ile girmek için kollari sivayan ve küme düşme hattında ki takımların yıldızları ile anlaşma zemini arayan Özbek kardeşler Emre Gural'dan sonra Enrah'on da transferinde mutlu sona ulaşti

Bombaları bir bir patlatmak için sabirsizlanan yönetimin kupa finalinden sonraki ilk SALI gününü beklediği sızan bilgiler arasında.

Allah belanızı versin. Yeni çöplerle dolduracaklar takımı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Alternatifin alternatifi bir transfer. Umarım yüksek bir performas sergiler, başka diyecek bir şey yok.

Sabri-Emrah

Muthis bir sag kanat. Dinamo dinamo gibi isler anasini satiyim.

Defansa yalçın forvete emre gural biraz da engin bekdemir bu sene bizi şampiyon yapar ( dursun kafası )

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrah başsan engin bekdemir emre güral orkan çınar süratli adam eksiltebbilen oyuncular bana Fatih terim transferlerinin hatırlattı. o böyle oyuncuları sever engin baytar gibi. Yetenekli ancak dağınık oyuncular. İşin mücadele ve takım oyunu kısmında sorunları var. bir taraftan böyle özel yetenekleri olan oyuncuların daha fazla göz önüne çıkabilecekleri yerlerde oynamasını isterken bir taraftan da galatasaray gibi kanat oyuncuları konusunda bolluk yaşanan bir takımda ne kadar katkı verebileceklerini kestiremiyorum. Bu oyuncular nerelere gelebilir kendilerini ne kadar geliştirebilir bilemiyorum. Bu oyuncuları daha detaylı inceleyen bir kişi belki bunlara cevap verebilir, ancak Galatasaray beşiktaş gibi takıların bu oynclara bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu oyuncular ülkemin yetenekleri volkan şenin bir şekilde fenerbahçede oynadığı (burda sayılan oyuncuların bazılarının volkan şenden daha yetenekli olduğunu düşünüyotum.) Quaremanın dağınık ve oyun konsantrasyonunda kopmalar olmasına rağmen özel yetenkleri ile beşiktaş için önemi dününülerse bu oyuncuların da bir şansı hak ettiğine inanıyorum.

Defansa yalçın forvete emre gural biraz da engin bekdemir bu sene bizi şampiyon yapar ( dursun kafası )

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1082936_620x410.jpg

Geri
Üst Alt