Galatasaray Emre Mor ile Prensipte Anlaştı!

Kanat oyuncusundan ziyade çok iyi bir 10 numara kumaşı var Emre’de..

Dogru bir transfer kesinlikle

Turkiye ligine uygun bir kanat oyuncusu,ayrica takimda calim atan oyuncu eksikligi vardi Emre mor da calimin krali var

Kendisini Dortmunda geldiği ilk dönem gibi futbola verirse ve orada gibi takım oyununa önem verirse.....

Türkiye'nin en iyisi olur

ya aklını başına alıcak türk olarak türkiyede yeniden yıldız olucak gece hayatı kız sosyal medyadan mümkün olduğu kadar az duracak ozaman hem milli takımın geleceği hem galatasarayın gelecekti yıldızı olacak

sezonun kritik adamlarından olabilir. ya sıvayacak ya çıkacak. orta seviye bir performans beklemiyorum.

adem yusuf türüç aytaç gibi saçma sapan adamlardansa emre moru 1000 kere tercih ederim.. En azından bu çocuğun yeteneği olduğunu dortmund bile gördü diğerleri ne bokuma yarıyor..
Yerli oyuncu alınacaksa bu tarz riskleri almak en makulu yaşı hala 22 bu çocuğun

Celta Vigo da 6 kez kadro dışı kalmış. Adam etmek çok zor. Fatih hocamız olmasına rağmen.

Umarım takımı bozmaz.

Ne kadar rezalet bir yönetim ve teknik ekibimiz var bu şartlar altında Türkiye'de başarılı olmamız Türk futbolunun ne kadar yetersiz olduğunu gösterir

Kafayı futbola verip ergenlik yapmazsa 2 seneye 20 milyon euro kazandırarak gider. Çok değil bak 2 sene istiyoruz rahat dursun sonra biz çaktıktan sonra eskorta mı yazıyor altından klozet mi yapıyor kendi bileceği iş

Kafayı futbola verip ergenlik yapmazsa 2 seneye 20 milyon euro kazandırarak gider. Çok değil bak 2 sene istiyoruz rahat dursun sonra biz çaktıktan sonra eskorta mı yazıyor altından klozet mi yapıyor kendi bileceği iş
Kafaya futbola verse ne olacak beyin kapasitesi belli bu

Moderatör tarafında düzenlendi:
EMRE MOR GALATASARAY'DA olarak değiştirelim konuyu

@ajansspor
·
5d

Mustafa Ceng: "Emre Mor yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapamıyorum. KAP'ı bekliyoruz."

Geri
Üst Alt